Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Michael Saylor na Bitcoin For Corporations

Michael Saylor, výkonný predseda spoločnosti MicroStrategy a známy zástanca Bitcoinu, vyjadril názor, že niekoľko altcoinov, vrátane Etherea, Ripple a ďalších, by mohlo byť považovaných za neregistrované krypto cenné papiere a preto by nemuseli získať inštitucionálne uznanie v tomto desaťročí. Saylor, ktorý vystúpil na každoročnom podujatí Bitcoin For Corporations, zdôraznil, že regulačné orgány, ako napríklad SEC, […]
Menej ako 1 min. min.

Michael Saylor, výkonný predseda spoločnosti MicroStrategy a známy zástanca Bitcoinu, vyjadril názor, že niekoľko altcoinov, vrátane Etherea, Ripple a ďalších, by mohlo byť považovaných za neregistrované krypto cenné papiere a preto by nemuseli získať inštitucionálne uznanie v tomto desaťročí. Saylor, ktorý vystúpil na každoročnom podujatí Bitcoin For Corporations, zdôraznil, že regulačné orgány, ako napríklad SEC, môžu považovať tieto kryptoaktíva za neregistrované cenné papiere.

Saylorove vyjadrenia
Saylor poznamenal, že regulačné orgány na Wall Street môžu považovať „všetko dole v zásobníku“ za neregistrované cenné papiere kryptoaktív. Dodal, že rozhodnutie SEC odložiť schválenie spotových ETF na Ethereum môže byť znamením, že Ethereum a ďalšie altcoiny budú klasifikované ako cenné papiere, čo by mohlo ovplyvniť ich inštitucionálne prijatie.

The Case for #Bitcoin on the Corporate Balance Sheet pic.twitter.com/LcZ4V2nqV0

— Michael Saylor (@saylor) May 3, 2024

Saylor uviedol, že napriek schváleniu spotového ETF Bitcoinu v januári, bude jasné, že Ethereum by nemuselo získať rovnaké schválenie do konca mája alebo v lete. Tento názor môže odrážať obavy, že SEC bude pokračovať v zásahoch proti Ethereum a ďalším altcoinom, ktoré sú považované za neregistrované cenné papiere.

Zásah SEC proti Ethereu a širšiemu kryptopriemyslu
Komentáre Michaela Saylora prichádzajú v čase, keď SEC odložila niekoľko spotových ETF na Ethereum od emitentov ako BlackRock, Fidelity a Grayscale. Toto odloženie schválenia môže byť znakom, že Ethereum by mohlo byť považované za cenný papier, čo by mohlo mať ďalšie dôsledky pre kryptopriemysel.

SEC v poslednej dobe zvýšila svoj tlak na kryptomenový sektor, vrátane Ethereu a ďalších altcoinov. SEC zaslala Wellsovo oznámenie hlavným zainteresovaným stranám ETH, ako sú Consensys a defi platformy ako Uniswap, čo môže naznačovať ďalšie regulačné opatrenia.

Záver
Saylorove vyjadrenia zdôrazňujú neistotu v sektore kryptomien, najmä pokiaľ ide o altcoiny, ktoré môžu byť považované za neregistrované cenné papiere. Ak sa tieto kryptomeny klasifikujú ako cenné papiere, môžu čeliť prísnejšiemu regulačnému dohľadu a obmedzeniam, čo môže ovplyvniť ich inštitucionálne prijatie a schopnosť rásť. Ako sa bude situácia vyvíjať, bude dôležité sledovať ďalšie kroky SEC a vplyv na kryptomenový sektor.

Zdroj: X

Príspevok Michael Saylor na Bitcoin For Corporations je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie