Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Michalovce: Odbor komunikácie a marketingu na mestskom úrade v Michalovciach nedávno navštívili žiaci michalovskej Strednej zdravotníckej školy. V rámci záujmového krú…

Odbor komunikácie a marketingu na mestskom úrade v Michalovciach nedávno navštívili žiaci michalovskej Strednej zdravotníckej školy. 📝V rámci záujmového krúžku sa na škole venujú tvorbe vlastného školského časopisu Névus, ktorý bol v minulosti ocenený aj v rámci súťaže stredoškolských časopisov. V rámci záujmového krúžku sa na škole venujú tvorbe vlastného školského časopisu Névus, ktorý bol […]
Menej ako 1 min. min.

Odbor komunikácie a marketingu na mestskom úrade v Michalovciach nedávno navštívili žiaci michalovskej Strednej zdravotníckej školy.
📝V rámci záujmového krúžku sa na škole venujú tvorbe vlastného školského časopisu Névus, ktorý bol v minulosti ocenený aj v rámci súťaže stredoškolských časopisov.
V rámci záujmového krúžku sa na škole venujú tvorbe vlastného školského časopisu Névus, ktorý bol v minulosti ocenený aj v rámci súťaže stredoškolských časopisov. došlých čísel.

Prajeme študentom veľa chuti a kreatívnych nápadov pri tvorení časopisu 📝✊.
Stredná zdravotnícka škola

#michalovce #michalovcan #nevus #strednazdravotnickaskola #stredoskolskycasopis







Zdroj: Mesto Michalovce

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie