Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Michalovce: Uplynulý týždeň naše mesto ožilo olympijskými farbami . Konala sa mestská športová olympiáda michalovských základných škôl v atletike a kolektívnych športo…

Uplynulý týždeň naše mesto ožilo olympijskými farbami 🔵🟡⚫️🟢🔴. Konala sa mestská športová olympiáda michalovských základných škôl v atletike a kolektívnych športoch 🤸‍♀️⚽️⛹️‍♀️. 🎂 Naša olympiáda je najstaršou súťažou svojho druhu na Slovensku. Tento rok bol navyše výnimočný, pretože sme oslávili jubilejný 40. ročník. 🏆 Slávnostné otvorenie olympiády prebehlo v utorok, 28. mája, v Chemkostav aréne. […]
Menej ako 1 min. min.

Uplynulý týždeň naše mesto ožilo olympijskými farbami 🔵🟡⚫️🟢🔴.
Konala sa mestská športová olympiáda michalovských základných škôl v atletike a kolektívnych športoch 🤸‍♀️⚽️⛹️‍♀️.
🎂 Naša olympiáda je najstaršou súťažou svojho druhu na Slovensku. Tento rok bol navyše výnimočný, pretože sme oslávili jubilejný 40. ročník.

🏆 Slávnostné otvorenie olympiády prebehlo v utorok, 28. mája, v Chemkostav aréne. Prítomným sa okrem primátora mesta Miroslava Dufinca prihovorila aj Ivana Motolíková, riaditeľka oddelenia olympizmu Slovenského olympijského a športového výboru. Súčasťou otváracieho ceremoniálu bolo aj odovzdanie ocenení. Pri príležitosti 40. výročia MŠO udelili Mesto Michalovce a Olympijský klub Michalovce ocenenie za prínos v oblasti športu a olympizmu 10 pedagógom. Sprievodný kultúrny program pripravili žiaci základných škôl.
🔥Olympijský oheň zapálili primátor Miroslav Dufinec a predseda OK Michalovce Jozef Uchaľ, pochodeň im odovzdal Gabriel Valiska. Športové zápolenia trvali štyri dni. Začali sa v pondelok, súťažou vo volejbale, počas týždňa pokračovali zápasmi vo vybíjanej, basketbale, florbale, futbale a atletickými disciplínami ako beh na 60 m, skok do diaľky, skok do výšky, hod guľou, hod kriketovou loptičkou či behy na čas. 🏅Olympiáda vyvrcholila vo štvrtok vyhodnotením všetkých disciplín a celkovým vyhodnotením škôl. Naše pozvanie zúčastniť sa jubilejného ročníka prijali aj školy z našich partnerských miest – z Liptovského Mikuláša a z Užhorodu.

Ďakujeme všetkým, ktorí sa akokoľvek podieľali na organizácii tohto športového sviatku, ako aj všetkým športovcom, ktorí sa zapojili do súťaženia 👏.

Miroslav Dufinec – primátor mesta Michalovce
Olympijský klub Michalovce
MsKS Michalovce
Základná škola J.A.Komenského 1, Michalovce

#michalovce #mestskasportovaolympiada #mestskasportovaolympiadamichalovce #nasefarbynasesrdcia







Zdroj: Mesto Michalovce

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie