Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Michelle Pfeiffer bez jedinej kvapky líčidiel. Jeden detail upúta pozornosť

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Matteo Chinellato). Michelle Pfeiffer je jednou z tých herečiek, ktoré akceptujú zmeny tela, ktoré prichádzajú s vekom. Herečka sa na sociálnych sieťach ukazuje v prirodzenej verzii, pričom líčenie ju sprevádza najmä počas formálnych výstupov. Práve ukázala, ako trávi svoj večer. Michelle Pfeiffer je jednou z tých herečiek, ktoré akceptujú […]
Menej ako 1 min. min.

1.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Matteo Chinellato).

Michelle Pfeiffer je jednou z tých herečiek, ktoré akceptujú zmeny tela, ktoré prichádzajú s vekom. Herečka sa na sociálnych sieťach ukazuje v prirodzenej verzii, pričom líčenie ju sprevádza najmä počas formálnych výstupov. Práve ukázala, ako trávi svoj večer.

Michelle Pfeiffer je jednou z tých herečiek, ktoré akceptujú zmeny tela, ktoré prichádzajú s vekom.
Foto: shutterstock/Matteo Chinellato

Michelle Pfeiffer je jednou z najpopulárnejších amerických herečiek. Diváci si ju obľúbili za úlohu učiteľky rebelujúcich tínedžerov v kultovom filme Dangerous Minds z roku 1995. Pfeiffer má na svojom konte okrem iného filmy „Batman sa vracia“, „Biely oleander“ a „Ocean’s Deep“. Herečka sa 29. apríla 2024 dožíva 65 rokov. Hviezda naďalej neustále rozširuje svoju filmografiu a dobýva Hollywood. Odkedy vstúpila do šoubiznisu, Pfeiffer zaujala svojou krásou a prirodzeným šarmom. Herečka je aktívna na sociálnych sieťach, kde sa najčastejšie ukazuje bez líčenia. V rozhovoroch opakovane zdôrazňuje, že je zástankyňou čestnosti. To platí aj pre takú banálnu záležitosť, akou je vzhľad. Pozrite si, ako Michelle Pfeiffer vyzerá.

Michelle Pfeiffer bez jedinej kvapky líčidiel. Pozornosť pútali rámy jej okuliarov. „Skvelé“

Michelle Pfeiffer je aktívna na sociálnych sieťach a často dáva svojim fanúšikom vedieť, ako sa jej darí. Jej profil na Instagrame sledujú už viac ako tri milióny používateľov internetu. Herečka bola nedávno hosťom v šou Drew Barrymore, kde hovorila o svojich najnovších projektoch. Na internete sa väčšinou ukazuje v prirodzenej verzii, keďže sa denne vzdáva make-upu. Jej fanúšikovia často poukazujú na to, že Pfeiffer sa od vydania filmu Dangerous Minds sa vlastne veľmi nezmenila. Nedávno bola Pfeiffer ohromujúca vo verzií so sauté. Jej jemnú krásu ešte viac zvýraznili masívne okuliarové rámy.

„Skvelé okuliare“
„Ahoj krásko, si legenda“
„Starneš ako víno“

čítame v komentároch

Michelle Pfeiffer je zástankyňou vyváženého prístupu. Zameriava sa na zdravú stravu a cvičenie

Profil Michelle Pfeiffer na Instagrame je zaplavený komplimentmi. V dobe všadeprítomných vyhladzovacích filtrov a módnych plastických operácií prirodzená krása len získava na hodnote. Ako sa herečke darí udržať si taký mladistvý vzhľad aj po šesťdesiatke? Pfeiffer v rozhovoroch zdôrazňuje, že dodržiava vegánsku stravu, vedie zdravý životný štýl a pravidelne cvičí. Jej fotografie bez mejkapu dokazujú správnosť tohto prístupu.

„Ty naozaj nestarneš“
„Krásna zvnútra aj zvonku“

čítame v komentároch pod herečkinými fotografiami

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Jennifer Lopez ukázala, ako cvičí. Fanúšikov rozdelili „skrútené“ a obtiahnuté outfity. „Nie nie“

Ukázala video spred rokov: „O pár veľkostí menšia, ale nie múdrejšia“. Fanúšikovia: „Oh, Bože“

The post Michelle Pfeiffer bez jedinej kvapky líčidiel. Jeden detail upúta pozornosť appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie