Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Miešané vajcia so slaninou sa môžu schovať. Ak ich nezjem hneď, nechám si ich na neskôr. Chutia úžasne

30.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Elena Shashkina). Už máte dosť miešaných vajec a slaniny? V poslednom čase sa na náš stôl dostávajú vaječné muffiny. Celá rodina sa ich nasýti a nikdy nezostane nič navyše. Našťastie sa pripravujú rýchlo, jednoducho a lacno, takže sa u nás objavujú aj ako občerstvenie so sebou. Už máte dosť […]
Menej ako 1 min. min.

30.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock.com/Elena Shashkina).

Už máte dosť miešaných vajec a slaniny? V poslednom čase sa na náš stôl dostávajú vaječné muffiny. Celá rodina sa ich nasýti a nikdy nezostane nič navyše. Našťastie sa pripravujú rýchlo, jednoducho a lacno, takže sa u nás objavujú aj ako občerstvenie so sebou.

Už máte dosť miešaných vajec a slaniny? V poslednom čase sa na náš stôl dostávajú vaječné muffiny
Foto: shutterstock.com/Elena Shashkina

Ak sa vám zhusili miešané vajíčka a chýbajú vám nápady na kreatívnejšie jedlá, máme pre vás návrh. Tieto muffiny sú nielen zdravé a lacné, ale vďaka svojmu netradičnému vzhľadu podnietia vaše deti, aby ich ochutnali a zamilovali si ich chuť.

Tradičné muffiny pre deti sú už minulosťou. Slaná verzia s vajíčkom ich prekvapí.

Ak potrebujete osvedčený nápad, čo pripraviť na raňajky do práce alebo deťom do školy, tento recept je pre vás ideálny. Pri výbere ingrediencií ste obmedzení len svojou fantáziou, pretože recept môžete upraviť a vždy doň pridať niečo nové, na čo máte chuť. Na prípravu základnej verzie budete potrebovať: 4 vajcia, maslo na vymastenie formy na pečenie, 50 ml mlieka, korenie a soľ, ako aj niekoľko plátkov šunky nakrájanej na kocky. Okrem toho 60 g nastrúhaného žltého syra, kúsok nadrobno nakrájanej papriky a petržlenovú vňať.

Prípravu týchto špeciálnych raňajok začneme dôkladným vymastením formy na muffiny maslom. Potom do misky rozbijeme vajcia, pridáme mlieko, korenie a petržlenovú vňať a dôkladne premiešame.
Foto: shutterstock.com/Elena Shashkina

Tento recept na vaječné muffiny so šunkou a syrom je triviálny. Môžete ich pripraviť za 5 minút

Prípravu týchto špeciálnych raňajok začneme dôkladným vymastením formy na muffiny maslom. Potom do misky rozbijeme vajcia, pridáme mlieko, korenie a petržlenovú vňať a dôkladne premiešame. Potom do formy vložíme pripravené suroviny, napríklad šunku a papriku.

Všetko zalejte pripravenou vaječnou zmesou a posypte štedrou porciou strúhaného syra. Nakoniec vložte muffiny do rúry na 15 minút pri teplote 180 °C. Po tomto čase budú hotové. Môžu sa jesť teplé alebo studené. Hodia sa k omáčkam, dipom alebo surovej zelenine. Vychutnajte si ich.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nemecko dáva zbohom hnedým vajíčkam. Majú na to konkrétny dôvod

Takto uvarené vajcia nemajú žiadnu živiny. Bežná chyba

The post Miešané vajcia so slaninou sa môžu schovať. Ak ich nezjem hneď, nechám si ich na neskôr. Chutia úžasne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie