Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Milujem french, a preto som vyskúšala „crushed“ efekt. Pre mňa je to lepšie ako klasická verzia

2.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Natali Sam). Francúzska manikúra je absolútna klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Tento typ manikúry radi nosíme denne aj pri väčších príležitostiach, ako sú svadby a sväté prijímanie. Ak vás nudí základná verzia, vyskúšajte modernú alternatívu: crushed french. Ak vás nudí klasická francúzska manikúra, vyskúšajte modernú alternatívu: crushed french.Foto: […]
Menej ako 1 min. min.

2.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Natali Sam).

Francúzska manikúra je absolútna klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy. Tento typ manikúry radi nosíme denne aj pri väčších príležitostiach, ako sú svadby a sväté prijímanie. Ak vás nudí základná verzia, vyskúšajte modernú alternatívu: crushed french.

Ak vás nudí klasická francúzska manikúra, vyskúšajte modernú alternatívu: crushed french.
Foto: shutterstock/Natali Sam

French je známy aj ako francúzska manikúra. Celý povrch nechtov je nalakovaný svetlou a prirodzenou farbou, napr. mliečnou, béžovou alebo svetloružovou. Končeky sa potom prekryjú bielym lakom. V posledných rokoch sa stali veľmi obľúbenými farebné francúzske nechty, t. j. končeky v intenzívnej farbe, napríklad červenej alebo žltej. V tejto sezóne sú skutočným hitom crushed french.

Crushed french. Originálny nápad na dovolenkové nechty

Nová variácia francúzskej si rýchlo získala srdcia stylistov. Vôbec nás to neprekvapuje, pretože ide o originálnu a výraznú manikúru. Slovo „crushed“ z angličtiny znamená „stlačený“ alebo „rozdrvený“. To sa odráža aj v stylingu. Namiesto dokonale hladkých končekov pripomínajú rozbité sklo. Majú nepravidelnú štruktúru, sú jemne zvlnené a dodávajú nechtom trojrozmerný efekt.

Ak ste to „prehnali“ s klasickou verziou francúzskej, určite vyskúšajte túto manikúru. Krásne vyzerá na všetkých formách nechtov. Základ môže byť stále vo svetlých farbách a špička biela.

Nechty na leto 2024. French v modernom štýle

Na manikúru, ktorá vyzerá ako drvené sklo, budete potrebovať špeciálny trblietavý prach, fóliové vločky, ktoré vytvárajú „drvený“ efekt, alebo špeciálne nálepky, ktoré imitujú drvené sklo. Celý vzhľad spevnite trblietavým vrchným lakom. Potom štýl vydrží a nebudete sa musieť obávať štiepenia laku na nechtoch.

Ženy, ktoré sa neboja experimentovať, môžu spojiť dva trendy do jedného. Končeky namaľujte intenzívnou neónovou farbou, napr. zelenou, modrou alebo oranžovou. Potom použite „rozdrvený“ stylingový prípravok podľa vlastného výberu. Nielenže zaujmete farebným frenchom, ale bude aj trojrozmerný.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Manikérka mi vytvorila „translucent french“. Miluje ich aj Jennifer Lopez. Teraz už viem, prečo

Sú veľmi jemné, no aj tak ich chce každá. Takéto nechty vám budú závidieť všetky kamarátky

The post Milujem french, a preto som vyskúšala „crushed“ efekt. Pre mňa je to lepšie ako klasická verzia appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie