Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MiniPay a Pockets transformujú trh so stablecoinmi

Digitálna ekonomika sa neustále vyvíja a s ňou aj potreba efektívnych a bezpečných platobných riešení. V tomto kontexte predstavuje spustenie novej funkcie Pockets od spoločnosti MiniPay významný krok vpred pre používateľov stablecoinov v Afrike. Pockets, aktualizácia pre non-custodial peňaženku MiniPay, umožňuje používateľom jednoduché a rýchle swapy stablecoinov jedným kliknutím, čo je revolučný prístup k digitálnym […]
Menej ako 1 min. min.

Digitálna ekonomika sa neustále vyvíja a s ňou aj potreba efektívnych a bezpečných platobných riešení. V tomto kontexte predstavuje spustenie novej funkcie Pockets od spoločnosti MiniPay významný krok vpred pre používateľov stablecoinov v Afrike. Pockets, aktualizácia pre non-custodial peňaženku MiniPay, umožňuje používateľom jednoduché a rýchle swapy stablecoinov jedným kliknutím, čo je revolučný prístup k digitálnym transakciám.

MiniPay, ktorý je už dostupný na štyroch afrických trhoch – v Nigérii, Keni, Južnej Afrike a Ghane –, dosiahol významný míľnik so spustením Pockets. Táto nová funkcia umožňuje používateľom výmenu medzi celo dolárom (cUSD) a populárnymi stablecoinmi ako USDT a USDC. Tento inovatívny krok je výsledkom spolupráce medzi MiniPay a Mento Labs, vývojárskou platformou za blockchainom EVM Mento, ktorá podporuje cUSD a ďalšie decentralizované stabilné aktíva vrátane cEUR, cREAL, eXOF a cKES.

Nová funkcia „Drag & Swap“ od Pockets, ktorú poháňa Mento, umožňuje používateľom intuitívne a s minimálnymi poplatkami výmenu medzi podporovanými stablecoinmi. Používatelia jednoducho pretiahnu jedno vrecko do druhého, čo zjednodušuje proces výmeny a znižuje transakčné náklady.

Generálny riaditeľ spoločnosti Mento Labs, Markus Franke, komentoval spustenie Pockets slovami: „Vrecká MiniPay umožňujú bezproblémové transakcie so stablecoinmi na zapojenie používateľov do digitálnej ekonomiky. Spoločnosť Mento Labs je veľmi hrdá na to, že podporuje používateľov MiniPay jednoduchými a efektívnymi výmenami stablecoinov na platforme Mento.“

Pockets prichádza v čase, keď adopcia stablecoinov na afrických trhoch rastie, a predstavuje významný míľnik, ktorý by mohol podnietiť ďalší rast Web3 technológií. Expanzia MiniPay z Nigérie do ďalších afrických krajín, ako sú Keňa, Ghana a Južná Afrika, je dôkazom rýchleho rastu trhu platieb a prevodov stablecoinov v regióne. Tento rast je podčiarknutý úspechom MiniPay, ktorý za menej ako rok zaznamenal aktiváciu viac ako 3 miliónov peňaženiek.

MiniPay a Pockets tak predstavujú dôležitý krok vpred pre finančné posilnenie a jednoduchosť, ktoré sú základnými piliermi spoločnosti od jej začiatkov. S týmito inováciami MiniPay a Mento Labs otvárajú dvere k novým možnostiam pre používateľov, ktorí sa chcú zapojiť do rastúcej digitálnej ekonomiky a využívať výhody, ktoré prináša technológia Web3.

Zdroj: cryptonews

Príspevok MiniPay a Pockets transformujú trh so stablecoinmi je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie