Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Minister financií zúri: Denník N prerazil ďalšie dno! Drzo klame bez štipky hanby!

www.slovanskenoviny.sk/rss Denník E (ekonomické spravodajstvo Denníka N) v piatok uverejnil článok v súvislosti so zavedením procedúry nadmerného deficitu zo strany Európskej komisie pod názvom „Hlavným vinníkom zlého hospodárenia štátu sú Fico a Kamenický“. Minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SSD) sa ostro ohradil voči týmto nehoráznym klamstvám, ktorými je progresívny denník N už povestný. „Keď ministerstvo financií oznámilo, že […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Denník E (ekonomické spravodajstvo Denníka N) v piatok uverejnil článok v súvislosti so zavedením procedúry nadmerného deficitu zo strany Európskej komisie pod názvom „Hlavným vinníkom zlého hospodárenia štátu sú Fico a Kamenický“.

Minister financií Ladislav Kamenický (Smer-SSD) sa ostro ohradil voči týmto nehoráznym klamstvám, ktorými je progresívny denník N už povestný.

„Keď ministerstvo financií oznámilo, že sa slovenské verejné financie dostanú pod sprísnený dohľad Európskej komisie, už v nadpise tvrdilo, že to zavinili bývalé vlády. Na ministerstve financií pritom dobre vedia, že významný podiel viny nesie aj súčasná vláda vedená Smerom. Brusel pri rozhodovaní o takzvanej procedúre nadmerného deficitu bral do úvahy nielen vlaňajší, takmer 5-percentný schodok, za ktorý je zodpovedná bývalá koalícia, ale aj to, že kabinet Roberta Fica dieru v rozpočte zväčšil na takmer 6 percent HDP, napríklad zvýšením 13. dôchodkov,“ píše denník E.

Bohapusté lži

„Keď mi kolega poslal tento článok, fakt ma to zdvihlo zo stoličky, a to práve sedím na Ecofine, kde diskutujeme s ostatnými ministrami EÚ. Nereagujem často na články v médiách, ale už som viackrát povedal, že na vyslovené klamstvá reagovať budem, a to VŽDY! Inak sa tieto klamstvá stanú „pravdou“. Aspoň z pohľadu niektorých médií a niektorých predstaviteľov opozície,“ reaguje na člávok denníka, ktorý o sebe hovorí, že je odborný, minister.

Podľa Kamenického pravdou je, že vinníkmi momentálneho zlého hospodárenia štátu sú posledné vlády Matoviča, Hegera a Ódora. „A na tom trvám!“

A vysvetľuje aj prečo:

V roku 2023 sa oproti roku 2022 skoro strojnásobil deficit verejnej správy a za 3 roky vlády týchto pánov sa zadlženie Slovenska zvýšilo o 24 MILIÁRD EUR!

Na rok 2024 nám tu minuloročnou legislatívnou smršťou zanechali deficit 8,5 MILIARDY EUR, čo je 6,5% HDP

Nečakám, že to redaktor denníka E pochopí

„Opakovanie je matkou múdrosti, takže odporúčam, aby si „novinár“ z Denníka E pozrel ešte raz reláciu Téma dňa na TA3, kde som všetko vysvetľoval. Nečakám, že to pochopí. Ide mi skôr o to, aby sa LOŽ NESTALA „PRAVDOU“!“ – uzavrel minister svoju krátku reakciu.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Minister financií zúri: Denník N prerazil ďalšie dno! Drzo klame bez štipky hanby! je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie