Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Minister školstva Tomáš Drucker – Slovensko po dvadsiatich rokoch v Európskej únii

Slovensko po dvadsiatich rokoch v Európskej únii profituje z možností, ktoré táto integrácia poskytuje. Vstup do EÚ otvoril dvere k mnohým príležitostiam pre občanov Slovenska, ako je možnosť slobodne cestovať, študovať a pracovať v rámci celého kontinentu, uviedol minister školstva Tomáš Drucker na sociálnej sieti. Samozrejme, súčasťou tohto procesu sú aj výzvy a problémy, s […]
Menej ako 1 min. min.

Slovensko po dvadsiatich rokoch v Európskej únii profituje z možností, ktoré táto integrácia poskytuje.

Vstup do EÚ otvoril dvere k mnohým príležitostiam pre občanov Slovenska, ako je možnosť slobodne cestovať, študovať a pracovať v rámci celého kontinentu, uviedol minister školstva Tomáš Drucker na sociálnej sieti.

Samozrejme, súčasťou tohto procesu sú aj výzvy a problémy, s ktorými sa musíme vysporiadať. Medzi ne patrí aj odchod mladých ľudí do zahraničia, čo má vplyv najmä na oblasť vzdelávania. Je dôležité, aby sme vytvárali lepšie podmienky pre mladých ľudí a poskytovali im dostatočné príležitosti pre rozvoj a uplatnenie sa na Slovensku.

Slovensko má skutočné šťastie, že je súčasťou Európskej únie, a je našou zodpovednosťou využiť túto príležitosť na prospech našej krajiny a jej obyvateľov. Máme možnosť spolupracovať na tvorbe lepšej a prosperujúcejšej Európy, a je dôležité, aby sme túto príležitosť využili na maximum.

©Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie