Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MINISTERKA HOSPODÁRSTVA SR DENISA SAKOVÁ NA PRACOVNEJ NÁVŠTEVE GRUZÍNSKA Podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva Slovenskej republiky Denisa Saková…

MINISTERKA HOSPODÁRSTVA SR DENISA SAKOVÁ NA PRACOVNEJ NÁVŠTEVE GRUZÍNSKA 🇸🇰🤝🇬🇪 Podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva Slovenskej republiky Denisa Saková absolvovali s ministrom financií Ladislav Kamenický – minister financií SR a ministrom práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš pracovnú návštevu Gruzínskej republiky. Delegáciu SR sprevádzal aj guvernér Národnej banky Slovenska Peter Kažimír, štátny tajomník ministerstva […]
Menej ako 1 min. min.

MINISTERKA HOSPODÁRSTVA SR DENISA SAKOVÁ NA PRACOVNEJ NÁVŠTEVE GRUZÍNSKA 🇸🇰🤝🇬🇪
Podpredsedníčka vlády a ministerka hospodárstva Slovenskej republiky Denisa Saková absolvovali s ministrom financií Ladislav Kamenický – minister financií SR a ministrom práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš pracovnú návštevu Gruzínskej republiky. Delegáciu SR sprevádzal aj guvernér Národnej banky Slovenska Peter Kažimír, štátny tajomník ministerstva hospodárstva Vladimír Šimoňák a generálny riaditeľ Eximbanky Rastislav Podhorec.
Cieľom návštevy bol rozvoj bilaterálnych hospodárskych vzťahov medzi Slovenskom a Gruzínskom. V rámci programu sa ministerka Saková stretla s ministrom financií Gruzínska Lasha Khutsishvili a zúčastnila sa na spoločnom rokovaní s 1. podpredsedom vlády a ministrom hospodárstva a trvalo udržateľného rozvoja Gruzínska Levanom Davitašvilim.
„Spoločne s gruzínskou vládou chceme zintenzívniť slovensko-gruzínske obchodné vzťahy, obnovíme činnosť medzivládnej komisie pre ekonomickú spoluprácu a vytvoríme tým priestor pre efektívnu spoluprácu našich krajín, vrátane podnikateľského sektora,“ povedala ministerka Denisa Saková.
Pracovná návšteva delegácie SR v Gruzínsku je ďalším krokom v nastavení vzájomnej spolupráce a vytvorení základného rámca spolupráce pre presadenie sa našich spoločností na gruzínskom trhu, či už investične alebo exportne.
Ministerstvo financií SR
Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky
Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí SR
Národná banka Slovenska
EXIMBANKA SR
Slovak Investment and Trade Development Agency (SARIO)






Zdroj: Ministerstvo hospodárstva SR

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie