Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI VYHLÁSILO DOTAČNÚ VÝZVU PRE OBLASŤ ĽUDSKÝCH PRÁV Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky vyhlásilo dňa 10. 6. 2024 výz…

MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI VYHLÁSILO DOTAČNÚ VÝZVU PRE OBLASŤ ĽUDSKÝCH PRÁV Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky vyhlásilo dňa 10. 6. 2024 výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na rok 2024. Výzva sa zameriava na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd, a taktiež na predchádzanie všetkým formám diskriminácie, rasizmu, xenofóbie, antisemitizmu a ostatným prejavom intolerancie. „Rada […]
Menej ako 1 min. min.

MINISTERSTVO SPRAVODLIVOSTI VYHLÁSILO DOTAČNÚ VÝZVU PRE OBLASŤ ĽUDSKÝCH PRÁV

Ministerstvo spravodlivosti Slovenskej republiky vyhlásilo dňa 10. 6. 2024 výzvu na predkladanie žiadostí o poskytnutie dotácie na rok 2024. Výzva sa zameriava na presadzovanie, podporu a ochranu ľudských práv a slobôd, a taktiež na predchádzanie všetkým formám diskriminácie, rasizmu, xenofóbie, antisemitizmu a ostatným prejavom intolerancie.

„Rada by som zdôraznila, že suma 769 500 eur, určená pre túto dotačnú schému, zostáva zachovaná. Podávanie žiadostí bude prebiehať tak ako doteraz, dotačný mechanizmus zostáva vo svojej podstate rovnaký,“ vyhlásila štátna tajomníčka rezortu Katarína Roskoványi.

Žiadatelia môžu požadovať dotácie vo výške od 5000 do 50 000 eur na viacero oblastí, napríklad na posilnenie efektívnosti vymáhateľnosti ľudských práv a slobôd, ďalej na podporu aktívnej občianskej spoločnosti, podporu uplatňovania zásady rovnakého zaobchádzania, podporu výchovy a vzdelávania detí a mládeže, podporu vzdelávania a školenia, zvyšovanie informovanosti verejnosti a vzdelávanie profesijných skupín či poradenskú činnosť, monitorovaciu činnosť a bezplatnú právnu pomoc.

VIAC NA STRÁNKE:
https://www.justice.gov.sk/aktualne-temy/ministerstvo-spravodlivosti-vyhlasilo-dotacnu-vyzvu-pre-oblast-ludskych-prav/





Zdroj: Ministerstvo spravodlivosti SR

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie