Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Miroslav Radačovský: HOĎ KAMEŇOM, KTO SI BEZ VINY!

Udalosť, ktorá sa odohrala v Handlovej, sa ma hlboko dotkla ako človeka, občana, europoslanca. Slovák strieľal na Slováka, pre iný politický názor, čo je pre mňa nepochopiteľné. Nech sa každý z osôb verejne činných, politikov, médií, z jedného či druhého spektra, zamyslí sám nad sebou. Dokonca je povinný sa zamyslieť. Jeden z bývalých ľavicových politikov […]
Menej ako 1 min. min.

Udalosť, ktorá sa odohrala v Handlovej, sa ma hlboko dotkla ako človeka, občana, europoslanca. Slovák strieľal na Slováka, pre iný politický názor, čo je pre mňa nepochopiteľné. Nech sa každý z osôb verejne činných, politikov, médií, z jedného či druhého spektra, zamyslí sám nad sebou. Dokonca je povinný sa zamyslieť. Jeden z bývalých ľavicových politikov pre Denník N uviedol, aby si každý prezrel svoje statusy a čo urobil pre to, aby sa nenávisť na Slovensku nešírila.
Prečítal som si preto svoje statusy od r. 2019, odkedy som v politike a aspoň niektoré z nich heslovito uvádzam.

24.03.2019 – status pod názvom „Grigorij Mojsejevič Mesežnikov“, v ktorom odsudzujem útoky Grigorija na občanov SR a vyzývam ho: „Grigorij Mojsejevič, buďte taký dobrý, zbavte sa nenávisti voči všetkému a všetkým, čo majú iný názor, budete mať pokoj na duši a v mysli.“

17.07.2019 – status pod názvom „Zapamätajte si, Slováci a Slovenky, a nikdy nezabudnite“. Reagujem na správanie sa liberálnych slovenských europoslancov v EP a spôsob ich nenávistného správania voči starším kolegom v EP.

13.10.2020 – status pod názvom „Homo Homini Lupus est“, v ktorom konštatujem: „Je nanajvýš potrebné, aby sa veci riešili kvalifikovaným, odborne právne spôsobilým spôsobom, bez emócií, politických prehlásení a nenávisti, či už z jednej alebo z druhej strany“.

18.10.2020 – status pod názvom „Nepľuvajme na tých, od ktorých by sme si mohli pošpiniť sliny“, v ktorom obrazným spôsobom poukazujem na vzájomnú nenávisť politikov voči sebe a vyzývam ich k návratu k slušnej politike bez nenávisti.

11.11.2020 – status pod názvom „A lastovičky nech si poradia samy“, kde uvádzam, že namiesto vulgárnosti a neslušnosti a nenávistných protestoch v súvislosti s pandémiou Covid a neodborným postupom vtedajšej vlády, by mal každý protestujúci zobrať do rúk kyticu a zaplaviť nimi bránu vládnej budovy, namiesto vykrikovania na tribúnach, používania neslušných, nevkusných a vulgárnych výrazov.

13.11.2020 – status pod názvom „Protest alebo slušné a účinné vyjadrenie názoru?“, kde som približne zopakoval to, čo v predchádzajúcom statuse.

21.04.2021 – status pod názvom „Dobrá správa pre ľudí mieru“, v ktorom konštatujem, že tvrdo prozápadne orientovaní zamestnanci Ministerstva zahraničných vecí SR a im podobní, majú nenávisť geneticky v sebe, čo je neprípustné.

r. 2021 – status pod názvom „Vlajka a štátny znak Slovenskej republiky“, v ktorom reagujem na nenávistné prejavy tých, ktorí v tom čase Covidu boli za očkovanie a tých, ktorí boli proti očkovaniu. Konštatujem: „Politici sú strojcami rozdelenia spoločnosti na tých, ktorí začínajú nenávidieť tých druhých, rôzni štváči na sociálnych sieťach z jednej či druhej strany, mi prekážajú.“

16.11.2021 – status pod názvom „Politici strachu a nenávisti musia skončiť“, v ktorom vyčítam politikom vzájomnú nenávisť medzi sebou, ktorá sa prenáša aj do mysle a konania občanov.

07.04.2022 – status pod názvom „Netolerantnosť, nenávisť, nespravodlivosť môže existovať, pretrvávať, ale nemôže byť večná“.

04.05.2022 – status pod názvom „Strana Slovenský PATRIOT“, kde vyzývam politikov a mediálnu scénu, aby prestali používať v politickom boji a na tribúnach hanobiace pojmy „dezoláti, presstitúti, a pod.

13.10.2022 – status „Oko za oko, zub za zub“, v ktorom odsudzujem, že na politickej scéne začínajú platiť nové pravidlá – oko za oko, zub za zub, a pokiaľ to bude takto pokračovať ďalej, za chvíľu budeme všetci jednookí a bez zubov.

26.01.2023 – status pod názvom „Pamätný deň holokaustu“, v ktorom odsudzujem všetky útoky na Židov, Rómov a odsudzujem všetky extrémistické názory voči ľuďom pre ich inakosť.

30.01.2023 – status pod názvom „Slušnosť, odbornosť, patriotizmus a ešte raz slušnosť“, v ktorom reagujem na zasadnutie NR SR: Vzájomný jakot „zástupcov ľudu“, často nevzdelaných, plagiátorov, z ktorých mnohí by sa nedokázali uživiť normálnou bežnou prácou, vzájomné nedôstojné urážky, používanie pojmov „krava“, „idiot“, „vrah“, „psychopat“, „zlodej“, „zločinec“, „kretén“, musí odsúdiť každý človek, ktorý má čo i len trochu rád Slovensko a generáciu mladých ľudí v ňom vyrastajúcu.

14.02.2023 – status „Riešenie problému Rómov“, kde v závere konštatujem: Nenávistné, nekultivované a podobné komentáre budem ihneď odstraňovať.

03.07.2023 – status pod názvom „Dve vyhlásenia Michala Šimečku“, v ktorom upozorňujem Miška Šimečku: Opätovne strašíte občanov Slovenska smrťou a smrtiacimi koktejlami, nenávisťou voči iným, toto nie je dôstojné predsedu PS, dokonca je to hnusné.

04.09.2023 – status pod názvom „Komunita LGBT – Padni komu padni“, v ktorom odmietam hanobenie a urážanie ľudí, vzhľadom na ich sexuálnu orientáciu a uvádzam: Nikdy nehovorme o človeku, o spoluobčanovi, že je pliaga, len preto, že občan je inej sexuálnej orientácie.

25.09.2023 – status pod názvom „Vstanem, zapnem počítač a strašiak na displeji“, kde familiárne predsedu PS oslovujem Miško a žiadam ho, aby nestrašil občanov, ale viedol politiku slušne a vecne.
Aj môj posledný status, kde prajem skorý návrat predsedovi vlády do politiky, bez pomsty a revanšu, myslím úprimne, bez ohľadu na to, že mnohým komentujúcim sa to nepáči.

Už sa mi nechce poukazovať na ďalšie moje statusy, kde vyzývam k slušnosti, ale predovšetkým aj na statusy, kde vyzývam k mieru medzi národmi, k nezabíjaniu sa Slovanov navzájom, a pod.

Neviem, či som teda urobil veľa alebo málo pre to, aby spoločnosť nedospela do takého štádia, ako dospela. Ale podľa mojich možností som sa aspoň snažil. Nikdy ma nezaujímalo, že množstvo tzv. klávesnicových hrdinov, ale aj médií, na mňa útočilo a urážalo. Mne postačuje, že množstvo mojich podporovateľov na sociálnej sieti zmýšľajú ako ja, bez nenávisti a slušne. Som na nich hrdý.

predseda strany Slovenský PATRIOT a europoslanec,

JUDr. Miroslav Radačovský

P. S. Nenávistné a nekultivované komentáre budem okamžite odstraňovať.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie