Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Miss napadnutá súperkou. Zaútočila na ňu na pódiu. „Neurobila som to pre seba“

01.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@artistanews7851). Počas jednej z brazílskych súťaží krásy mala jedna z nespokojných kandidátok na pódiu záchvat agresivity. Celú situáciu zachytila kamera. Na pódiu bola rozbitá korunka miss. Miss napadnutá súperkou. Zaútočila na ňu na pódiu.Foto: youtube.com/@artistanews7851 Súperenie medzi ženami o titul najkrajšej môže byť kruté, no to, čo sa stalo […]
Menej ako 1 min. min.

01.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: youtube.com/@artistanews7851).

Počas jednej z brazílskych súťaží krásy mala jedna z nespokojných kandidátok na pódiu záchvat agresivity. Celú situáciu zachytila kamera. Na pódiu bola rozbitá korunka miss.

Miss napadnutá súperkou. Zaútočila na ňu na pódiu.
Foto: youtube.com/@artistanews7851

Súperenie medzi ženami o titul najkrajšej môže byť kruté, no to, čo sa stalo počas jednej zo súťaží krásy v Brazílii, nikto nečakal. K incidentu došlo v roku 2015 počas finále Miss v brazílskom štáte Amazonas. Víťazkou sa stala 20-ročná Carolina Toledo.

Víťazka súťaže si však svoje víťazstvo užiť nemala, pretože ju počas finále napadla iná účastníčka. Nebezpečnú situáciu zaznamenali kamery a divákov a divákov ostali ako obarení.

Dvojka zaútočila na svoju súperku na pódiu. Brutálne si strhla korunu z hlavy

Carolina Toledo bola víťazkou súťaže Miss Amazonas v Brazílii v roku 2015. Voľby sa konali v Manaus, hlavnom meste štátu Amazonas. Keď koruna pristála na Carolininej hlave, dievča, ktoré obsadilo v súťaži druhé miesto, ju brutálne napadlo. 23-ročná Sheislane Hayalla dobehla k svojej „kamarátke“ a na zdesenie všetkých prítomných na ceremónii jej strhla korunku z hlavy a potom hodila šperk na pódium, pričom na Toleda kričala urážlivé vety. Záznam z akcie okamžite obletel internet.

Prečo sa k svojej rivalke správala agresívne? Verila, že mala vyhrať a Toledo si titul nezaslúžilo. Súperku obvinila, že vyhrala len preto, že si titul kúpila. Organizátori okamžite nabehli na pódium po korunku hodenú na pódiu a za druhou sa okamžite rozbehla ochranka. Po nepríjemnom incidente sa napadnutá víťazka k veci stručne vyjadrila.

Miss napadnutá súperkou. Zaútočila na ňu na pódiu.
Foto: youtube.com/@artistanews7851

Sheislane Hayalla zareagovala na útok po nejakom čase. Zdôraznila, že nič neľutuje

Sheislane Hayalla sa po šokujúcom incidente naozaj necítila zodpovedná. Vo vstupe, ktorý po incidente zverejnila na svojom facebookovom profile, zdôraznila, že nič neľutuje a jej útok je protestom proti nespravodlivosti. Podľa jej názoru by mala v súťaži obsadiť prvé miesto.

„Po tejto akcii som veľmi plakala. Kričala som do publika, že Toledo si nezaslúži vyhrať a dostala som standing ovation. Veľa som pre túto súťaž obetovala a investovala veľa peňazí. Musela som zaplatiť, okrem iného, oblečenie, kozmetiku a kozmetické ošetrenia. Odmietla som úlohu v televíznom seriáli, aby som si splnila svoj najväčší sen: reprezentovať svoj štát na súťaži Miss Brazília 2015. Pochádzam zo skromnej rodiny, ale vždy som sa správala férovo. Neurobila som to pre seba, ale pre iné súťažiace. Pre všetkých, ktorí vedeli, že rodina Caroliny jej kúpila titul“

– vysvetlila Sheislane Hayalla.

Myslíte si, že Hayalla zvolila dobrý spôsob, ako vyjadriť svoj názor?

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ukázala, aké kurča kúpila na trhu. Ľudia ju okamžite upozornili na dôvod. „Špagetové mäso.“

Siamské dvojčatá sa vydali za rovnakého muža. Plánujú rozšíriť rodinu

The post Miss napadnutá súperkou. Zaútočila na ňu na pódiu. „Neurobila som to pre seba“ appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie