Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mistr světa a novopečený otec Kubalík si na vesnici staví vlastní „čtvrť“. Místní ho zbožňují

Dominik Kubalík, rodák z Plzně, si v obci Losiná, poblíž západočeské metropole, kde žije zhruba 1 400 obyvatel, koupil rozsáhlý stavební pozemek. Na něm si momentálně nechává postavit šest rodinných vil. Stavební práce by měly skončit ještě letos. Místo si nevybral náhodou. V Losiné si před lety postavili domek i jeho rodiče a on tam s nimi a […]
Menej ako 1 min. min.

Dominik Kubalík, rodák z Plzně, si v obci Losiná, poblíž západočeské metropole, kde žije zhruba 1 400 obyvatel, koupil rozsáhlý stavební pozemek. Na něm si momentálně nechává postavit šest rodinných vil. Stavební práce by měly skončit ještě letos. Místo si nevybral náhodou. V Losiné si před lety postavili domek i jeho rodiče a on tam s nimi a svým o pět let starším bratrem Tomášem, který je rovněž hokejistou, vyrůstal.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chalupu zpěvačky Evy Pilarové koupila za 10 milionů Alice Nellis. Jak kouzelné bydlení vypadá?

Takové sousedy by si přál každý, říkají místní

Mezi místní Dominik zapadl okamžitě a získal si jejich sympatie. Za Losinou dokonce hrával závodně fotbal. Nejdříve za dorost, později, když už byl profesionálním hokejistou a čas mu dovolil, nastupoval i za dospělé. Bral to jako dobrou kondiční přípravu pro svou hokejovou kariéru. Ostrý zápas na trávníku mu prý častokrát dával víc než některé tréninky.

„Dominik je skvělej kluk, strašně skromnej a milej. Všichni ho tu máme rádi. I celou jeho rodinu. Losiná byla na nohou, když teď vyhrál s nároďákem mistrovství světa. Strašně moc mu to přejeme. Bezvadní jsou i jeho rodiče. Kubalíci jsou prostě fajn lidé. Takové sousedy by si přál každý,“ uvedl pro CNN Prima NEWS pan Jiří, který v Losiné žije od svého narození.

Sestěhuje do šesti vil celou svoji rodinu?

Fakt, že, si teď Kubalík v obci staví hned šest domů, ho nepřekvapil. „Líbí se mu tady a co vím, jednou chce tady natrvalo žít. Jestli má pak v plánu sestěhovat tam celou rodinu, aby všichni bydleli vedle sebe, nebo to bere jako investici, to nevím. Ať je to, jak chce, jsme rádi, že tu staví zrovna on,“ dodal obyvatel obce.

Dominik Kubalík, který uplynulou sezónu působil v NHL v dresu Ottawy Senators, zažívá spokojené životní období. Nejenže s českou reprezentací na domácím šampionátu vybojoval zlato, ale v zahajovací den turnaje se mu s manželkou Klárou narodila prvorozená dcera Mia. Na svět měla přijít až v průběhu šampionátu, příroda však nakonec rozhodla jinak. Osmadvacetiletý hokejista byl u porodu, a ještě tentýž den nastoupil k prvnímu zápasu českých hokejistů, kteří porazili Finsko v nájezdech.

MOHLO BY SE VÁM LÍBIT: Bývalý fotbalista David Limberský bydlí v luxusním domě. Má v něm fitness, pivní sklípek se saunou i bazén. Podívejte, jak žije

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie