Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mitsubishi Outlander: Nová generácia je za rohom!

Japonská automobilka Mitsubishi pokračuje vo svojej produktovej ofenzíve a investíciách v rámci európskeho trhu, kde uvedie svoju vlajkovú loď v podobe nového modelu Outlander PHEV 4×4. Nový Outlander bol vyvinutý špeciálne pre európsky trh, prináša tak dynamiku aj sofistikovanosť. Vozidlo vychádza z konceptu I-Fu-Do-Do (v japonštine to znamená originálny a veľkolepý), môže sa pochváliť plug-in […]
Menej ako 1 min. min.

Japonská automobilka Mitsubishi pokračuje vo svojej produktovej ofenzíve a investíciách v rámci európskeho trhu, kde uvedie svoju vlajkovú loď v podobe nového modelu Outlander PHEV 4×4.

Nový Outlander bol vyvinutý špeciálne pre európsky trh, prináša tak dynamiku aj sofistikovanosť. Vozidlo vychádza z konceptu I-Fu-Do-Do (v japonštine to znamená originálny a veľkolepý), môže sa pochváliť plug-in hybridnou technológiou s dvojicou elektromotorov, dlhým dojazdom, sebavedomým dizajnom, vysokou úrovňou bezpečnosti a komfortom. 

Úspech má v krvi 

Mitsubishi Outlander PHEV 4×4 sa môže oprieť o medzinárodný úspech predchádzajúcich generácii vo svojom segmente. Bola to práve ostatná generácia, ktorá vniesla plug-in hybridnú technológiu do segmentu SUV. Model, pre ktorý sa od roku 2013 rozhodlo viac ako 200-tisíc európskych zákazníkov získal viacero medzinárodných ocenení.

 Najnovšia generácia je pripravená ponúknuť európskym zákazníkom ďalšie špičkové inovácie. Outlander PHEV zažije svetovú premiéru už 1. októbra v španielskom Madride, sledovať sa bude dať aj online. 

Výroba nového Mitsubishi Outlander bude spustená koncom roka 2024, kedy sa toto auto zaradí do modelovej ponuky a nadviaže na nedávo uvedené modely japonskej značky. Na Slovensku by mal byť nový Outlander predstavený koncom roku 2024. 

The post Mitsubishi Outlander: Nová generácia je za rohom! appeared first on Autogratis.sk.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie