Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mladý DJ Matěj nepřežil nehodu na motorce. Tohle se nemělo stát, truchlí jeho přátelé

Při tragické nehodě na silnici mezi obcemi Osuské a Prietrž v okrese Senica zahynul 9. května jednatřicetiletý Matěj. Byl vášnivý motorkář a také DJ, který často hrál na diskotékách v Záhorí, informoval slovenský web Nový čas. „Kde dělal muziku, tam byla vždycky dobrá zábava. Nikdy jsem ho neviděl smutného, měl rád život a plánoval si zařídit […]
Menej ako 1 min. min.

Při tragické nehodě na silnici mezi obcemi Osuské a Prietrž v okrese Senica zahynul 9. května jednatřicetiletý Matěj. Byl vášnivý motorkář a také DJ, který často hrál na diskotékách v Záhorí, informoval slovenský web Nový čas. „Kde dělal muziku, tam byla vždycky dobrá zábava. Nikdy jsem ho neviděl smutného, měl rád život a plánoval si zařídit dům, který si koupil v Jablonici. Byl to velký pohodář,“ popisoval jeden z Matějových přátel.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Tragická smrt hasičů na D1 zasáhla Slovensko. Ráno ještě pózovali na fotografii s kolegy

Novou motorku měl přitom pouhé dva týdny. „Strašně se těšil, až na ní bude jezdit. Tohle se nemělo stát, rodiče se bez něj neobejdou,“ dodal další z jeho známých. „Brácho, byl jsi super kamarád, super DJ, dávej na nás tam nahoře pozor,“ uvedl jeho kamarád.

Tragickou nehodu šetří trnavští policisté. „Motocyklista měl krátce po 19:00 jet směrem na obec Prietrž, když při projíždění pravotočivé zatáčky dostal smyk. Řidič Suzuki Vitara, který jel v té době naproti, nestačil zareagovat a čelně se srazili. Náraz byl tak silný, že motocykl byl odhozen mimo vozovku, kde se měl odrazit od svahu a skončit na protějším svahu,“ napsala trnavská policie na svém Facebooku.

Jednatřicetiletý motorkář zraněním na místě podlehl. „Policisté 53letého řidiče automobilu podrobili dechové zkoušce, která alkohol v jeho dechu nepotvrdila. Přesné příčiny a okolnosti této tragické nehody jsou předmětem dalšího policejního šetření,“ dodala policie.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tříletý chlapec zemřel pod koly kamionu na Kladensku. Soud uložil dva podmíněné tresty

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie