Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

MLADÝ ZÁCHRANÁR TRNAVSKEJ ŽUPY Dnes som sa zúčastnila vyhodnotenia súťaže Mladý záchranár Trnavský samosprávny kraj. Práca záchranárov je náročná a dôleži…

MLADÝ ZÁCHRANÁR TRNAVSKEJ ŽUPY 🚑 Dnes som sa zúčastnila vyhodnotenia súťaže Mladý záchranár Trnavský samosprávny kraj. Práca záchranárov je náročná a dôležitá. Toto podujatie nám ukázalo odhodlanie študentov pomáhať druhým. Mladí záchranári sú obrovskou motiváciou pre svojich rovesníkov z ostatných škôl. Dnes študenti ukázali na jednotlivých stanoviskách maximálne nasadenie, potvrdili, že vedia podať prvú pomoc, […]
Menej ako 1 min. min.

MLADÝ ZÁCHRANÁR TRNAVSKEJ ŽUPY 🚑

Dnes som sa zúčastnila vyhodnotenia súťaže Mladý záchranár Trnavský samosprávny kraj. Práca záchranárov je náročná a dôležitá. Toto podujatie nám ukázalo odhodlanie študentov pomáhať druhým. Mladí záchranári sú obrovskou motiváciou pre svojich rovesníkov z ostatných škôl.

Dnes študenti ukázali na jednotlivých stanoviskách maximálne nasadenie, potvrdili, že vedia podať prvú pomoc, ošetriť ranu či poskytnúť masáž srdca. Práve záchranári sú tí, na koho sa spoliehame v krízových situáciách či pri mimoriadnych udalostiach.

Blahoželám všetkým víťazom 4. ročníka súťaže trnavskej samosprávy 👏🏼. Ďakujem za spoluprácu, nasadenie, obetu, osvetu a edukáciuvšetkým záchranárom, pracovníkom Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR, dobrovoľníkom a pracovníkom Slovenského červeného kríža 🙏🏼.

Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky







Zdroj: Zuzana Dolinková

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie