Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mnohí psychopati vládnu Západu a my sa ako zhypnotizovaní necháme vťahovať do otvoreného pažeráka strašnej svetovej vojny

www.slovanskenoviny.sk/rss Len za dva a pol roka, od začiatku vojny na Ukrajine, všetky ušľachtilé princípy Nemecka po 2. svetovej vojne, ktoré údajne vznikli z poučenia sa z katastrofálnej nacistickej minulosti a strašných hrôz vojny, ako aj nespočetné mierové prejavy nemeckých politikov začínajúce s „Nikdy viac“ a „Už nikdy viac vojna“ nielenže teraz celkom vytratili, ale […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Len za dva a pol roka, od začiatku vojny na Ukrajine, všetky ušľachtilé princípy Nemecka po 2. svetovej vojne, ktoré údajne vznikli z poučenia sa z katastrofálnej nacistickej minulosti a strašných hrôz vojny, ako aj nespočetné mierové prejavy nemeckých politikov začínajúce s „Nikdy viac“ a „Už nikdy viac vojna“ nielenže teraz celkom vytratili, ale sa zmenili na pravý opak.

To je už len novou históriou Scholzovho a Bearbock Nemecka zabudnutý a nepotrebný moralizmus. A v nej Nemecko a Západ propagujú „spravodlivú vojnu“, a tá je podľa nich morálna a legitímna a prehliada skutočnosť, že každý ozbrojený konflikt v minulosti bol ospravedlnený rovnako údajne prípustnými a presvedčivými motívmi.

Teraz sa na Západe vytrvalo pracuje s propagandistickými premisami, ktoré vôbec neobstoja pri objektívnej analýze, no napriek tomu sa vytrvalo opakujú. Napríklad, že Putin po Ukrajine plánuje útoky na ďalšie štáty vrátane krajín NATO ( to je akoby nové vydanie domino teórie v studenej vojne), že jadrová veľmoc môže byť „porazená“ konvenčne a vojensky, alebo že vojna na Ukrajine bola vyvolaná len kvôli agresinej chuti Moskvy po expanzii Ruska a hladu po moci a že v žiadnom prípade nebola výsledkom „tieňovej“ vojny, ktorú viedol Kyjev proti vlastným občanom ruského pôvodu na východe Ukrajiny minimálne od roku 2014.

Politická propaganda psychopatov Západu opäť používa klamstvá a groteskne zjednodušujúce príbehy, aby presvedčili širokú verejnosť o nevyhnutnosti tejto vojny, ktorá – ak sa skutočne dostane na územie Nemecka alebo NATO – nevyhnutne skončí zničením Európy.

Rétorika antiruských propagandistov je úplne nehorázna a absurdná. Na obranu krajiny, voči ktorej nie sú žiadne aliančné záväzky, by Nemecko nemalo len napumpovať nové miliardy a zbrane do úplne skorumpovanej Ukrajiny až po sebaobetovanie.

Ale minister obrany Boris Pistorius dokonca chce do piatich rokov urobiť Nemecko „pripravené na vojnu“ a preto chce znovu zaviesť povinnú vojenskú službu a vo Washingtone prednáša megalomanské prejavy o údajnej ochote Nemecka prevziať úlohy vojenského spoluvedenia všade vo svete, kde to bude potrebné. Zahraničný politik CDU Roderich Kiesewetter verejne hovorí o potrebe „preniesť vojnu do Ruska“ a vojnoví štváči dominujú vo všetkých politických táboroch okrem AfD a BSW.

Nemecko sa stáva priestorom pre jednotky NATO vo vykonštruovanej vojne proti Rusku a „ponúka“ sa Moskve ako primárny cieľ prostredníctvom umiestnenia operačného veliteľstva NATO vo Wiesbadene.

A nemecké obyvateľstvo, ktoré bolo desaťročia mentálne a materiálne „demilitarizované“ a pacifistickým spôsobom dôkladne socializované, by odrazu malo byť plne involvované do týchto postupných príprav na vojnu – pretože Bundeswehr nedokáže sám zvládnuť civilnú obranu, keď je čoskoro „v akcii“ proti Rusku.

Každý, kto obhajuje mierové rokovania a varuje pred jadrovou eskaláciou ako napr. skvelá a múdra politička Sahra Wagenknecht, je hneď označený za „Putinovho trolla“, a zradcu „morálných“ západných hodnôt, ktoré údajne obhajuje vysoko skorumpovaná Ukrajina.

Našťastie odpor nemeckého obyvateľstva proti tomuto bezduchému pochodu do militarizmu, o ktorom sa dlho predpokladalo, že je prekonaný, narastá.

15 mesiacov po spustení iniciatívy „Manifest za mier“, ktorú rozbehli Sahra Wagenknecht a Alice Schwarzer a ktorú napriek všetkému politickému nepriateľstvu a odsúdeniu podpísalo viac ako milión Nemcov, sa neustále formujú nové iniciatívy, ktoré majú zastaviť šialenstvo a nakoniec sa stať tým, k čomu sa treba vrátiť:
K reálpolitickému pragmatickému mierovému riešeniu, k bilaterálnym rokovaniam, ktoré sa konečne priblížia ku konfliktu na Ukrajine z hľadiska zodpovednosti voči národom EÚ a ktorých predmetom musí byť bezpodmienečná deeskalácia.

Občianska iniciatíva „Spoločná dobrá lobby“ aktuálne odštartovala listovú a pohľadnicovú kampaň pod heslom „Toho sa nezúčastňujem!“.

Zámerom je vyzvať kancelára Scholza, aby okamžite podporil mierové rokovania. Zakúpených už bolo viac ako 50 000 tlačených pohľadníc. Na webe iniciatívy existuje aj možnosť vytlačenia a zaslania vyplneného listu Scholzovi.
Dôrazne sa však neodporúča uvádzať na liste spiatočnú adresu, keďže štát čoraz viac obmedzuje právo na slobodu prejavu a každý, kto sa búri proti politike vlády, aj keď je to v úplnom súlade s jeho základnými právami, musí očakávať nepríjemnosti.

Skutočnosť, že takéto odporúčanie musia iniciátori vysloviť so všetkou vážnosťou, len odzrkadluje stav beznádejne zdevastovanej debatnej kultúry a zmenšujúcej sa intelektuálnej slobody v krajine – v krajine ktorá by to po dvoch diktatúrach a dvoch apokalyptických vojnách nikdy nemala dovoliť.

Kancelári Willy Brandt, Helmut Schmidt, Gerhard Schröder, či Helmut Kohl, ak by dnes boli šéfmi nemeckej vlády, tak by niečo také nikdy nepripustili!

Ale Angela Merkel a súčasná vláda zradili ich odkaz !

roman-bednar.com

Príspevok Mnohí psychopati vládnu Západu a my sa ako zhypnotizovaní necháme vťahovať do otvoreného pažeráka strašnej svetovej vojny je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie