Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Modelka Svoboda zveřejnila parte. Oznámila detaily pohřbu svého tragicky zesnulého manžela

„Odešla láska našeho života Ondřej Křivka,“ je napsáno v úvodu smutečního oznámení, které modelka a moderátorka Petra Svoboda zveřejnila ve čtvrtek na sociální síti Instagram. „Poslední rozloučení se bude konat v úterý 21. května ve 12 hodin ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice,“ stojí v textu, který podepsali Petra Svoboda, děti Edoušek a Ráchel, bratr […]
Menej ako 1 min. min.

„Odešla láska našeho života Ondřej Křivka,“ je napsáno v úvodu smutečního oznámení, které modelka a moderátorka Petra Svoboda zveřejnila ve čtvrtek na sociální síti Instagram.

„Poslední rozloučení se bude konat v úterý 21. května ve 12 hodin ve Velké obřadní síni krematoria Strašnice,“ stojí v textu, který podepsali Petra Svoboda, děti Edoušek a Ráchel, bratr Tomáš s rodinou, sestra Hanka a rodiče Marcela a Petr.

ČTĚTE TAKÉ: Smrt operní divy Rybárské zasáhla Slovensko. Její hlas okouzlil celý svět

Ondřej Křivka přišel o život v neděli 12. května v důsledku tragické nehody v obci Dírná-Nová Ves na Táborsku. Mediálního manažera na kole srazil v prostoru křižovatky nepozorný řidič, který mu nejspíše nedal přednost. Okolnosti nehody popsali policisté na svém oficiálním webu a potvrdili, že zahájili trestní řízení kvůli podezření z nedbalého usmrcení. Později pak sdíleli i fotky z místa nehody.

„Řidič vozidla značky Citroën, ročník narození 1986, na křižovatce zřejmě nedal přednost cyklistovi, ročník narození 1985. Ten při dopravní nehodě utrpěl zranění, kterým i přes veškerou snahu policistů, hasičů a záchranářů na místě podlehl,“ popsal mluvčí jihočeských policistů Miroslav Šupík.

Pro CNN Prima NEWS mluvčí jihočeských záchranářů Zuzana Fajtlová uvedla, že sražený muž se nacházel při příjezdu posádky v bezvědomí. „Záchranáři okamžitě začali s nepřímou masáží srdce a následnou resuscitační péčí. Ačkoliv se cyklistu pokoušeli desítky minut oživovat, jejich snaha byla marná a na následky zranění na místě zemřel,“ popsala.

U řidiče vozidla byla následně provedena zkouška na alkohol a jiné látky, oba testy vyšly negativně. „Okolnostmi vzniku této tragické dopravní nehody se nadále zabývají táborští dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty. V případu byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu usmrcení z nedbalosti,“ stojí v oficiální zprávě policie.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zemřel baletní mistr Vlastimil Harapes. Čestnému členovi Národního divadla bylo 77 let

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie