Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Modernizovaný Hyundai i30: Poznáme slovenské ceny!

Kórejský výrobca zverejnil cenník svojho najpredávanejšieho modelu na Slovensku. Hyundai i30 je naďalej v ponuke v troch karosárskych verziách. Verzia hatchback s  atmosférickým štvorvalcom 1,5 DPi štartuje na cene od 18 490 €, kombi od 19 490 € a fastback s motorom 1,0 T-GDi od 20 090 €. Hyundai i30 po novom ponúka päť úrovní výbavy – Comfort, […]
Menej ako 1 min. min.

Kórejský výrobca zverejnil cenník svojho najpredávanejšieho modelu na Slovensku. Hyundai i30 je naďalej v ponuke v troch karosárskych verziách.

Verzia hatchback s  atmosférickým štvorvalcom 1,5 DPi štartuje na cene od 18 490 €, kombi od 19 490 € a fastback s motorom 1,0 T-GDi od 20 090 €.

Hyundai i30 po novom ponúka päť úrovní výbavy – Comfort, Family, N Line, Style a N Line+. Samotný výrobca hovorí, že modernizáciu najviac cítiť práve vo výbave. Zákazníci si teraz môžu vyberať až z 12-tich farieb karosérie, z toho sedem je úplne nových. V dvoch najvyšších výbavách môže byť i30 vybavené aj panoramatickým strešným oknom.

Kombi je o tisícku drahšie 

Hatchback je po facelifte k dispozícii s troma motorizáciami:

atmosférický štvorvalec 1,5 DPi (71 kW / 96 k) v kombinácii s 6-stupňovou
manuálnou prevodovkou
preplňovaný trojvalec 1,0 T-GDi (74 kW / 100 k) v kombinácii s 6-stupňovou
manuálnou prevodovkou alebo so 7-stupňovým automatom
preplňovaný štvorvalec 1,5 T-GDi mild hybrid (103 kW / 140 k) v kombinácii s 6-stupňovou manuálnou prevodovkou alebo so 7-stupňovým automatom

 

S rovnakými motorizáciami, avšak o tisíc eur drahšia je verzia kombi, ktorá ponúka batožinový priestor so základným objemom vyše 600 litrov.

Slušný základ

Už v najlacnejšej výbave Comfort sa môžete tešiť na LED svetlá vpredu aj vzadu, parkovacie senzory v kombinácii so zadnou kamerou, 10,25-palcový stredový displej, bezdrôtové aktualizácie máp v navigačnom systéme či plne digitálny prístrojový štít.

Štandardom sú po novom aj systémy automatického núdzového brzdenia, rozpoznávania dopravných značiek a upozorňovania pri prekročení rýchlosti. Dobrou správou je, že Hyundai ponúka už v štandarde 5 ročnú záruku bez obmedzenia počtu najazdených kilometrov.

The post Modernizovaný Hyundai i30: Poznáme slovenské ceny! appeared first on Autogratis.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie