Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Moderný supermarket má vážne problémy. Prečo tam nikto nenakupuje?

V Bratislave na konci minulého roka otvoril najväčší slovenský obchodný reťazec jedinečný supermarket, ktorý u nás nemá obdobu. Lukratívna lokalita v novom nákupnom centre mala byť hlavnou výhodou supermodernej predajne. Avšak po niekoľkých mesiacoch je skutočnosť taká, že unikátna prevádzka zíva prázdnotou. Moderný supermarket má problémy V novembri sme vás informovali o tom, že Coop Jednota Nové Zámky otvorila v Bratislave […]
Menej ako 1 min. min.

V Bratislave na konci minulého roka otvoril najväčší slovenský obchodný reťazec jedinečný supermarket, ktorý u nás nemá obdobu. Lukratívna lokalita v novom nákupnom centre mala byť hlavnou výhodou supermodernej predajne. Avšak po niekoľkých mesiacoch je skutočnosť taká, že unikátna prevádzka zíva prázdnotou.

Moderný supermarket má problémy

V novembri sme vás informovali o tom, že Coop Jednota Nové Zámky otvorila v Bratislave ultramoderný Tempo Supermarket. Nachádza sa v novom nákupnom centre Tehelko na Národnom futbalovom štadióne.

Predajňa má nezvyčajnú rozlohu a to až 1 600 metrov štvorcových a je vybavená modernými technológiami ako sú digitálne cenovky, alebo chladiace a mraziace zariadenia, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu.

 

Napriek tomu, že bratislavský Tempo Supermarket ponúka zákazníkom moderné priestory, služby a široký sortiment kvalitných domácich produktov, predajňa je takmer ľudoprázdna, ako informoval portál Interez.

Nedostatok zákazníkov však pramení z toho, že nové nákupné centrum Tehelko navštevuje len hŕstka ľudí. „No, tých zákazníkov nie je veľa. Čakáme ale na otvorenie ostatných predajní, potom sa to hádam zlepší,“ povedal pre portál vo februári jeden zo zamestnancov predajne Tempo Supermarket Coop Jednota.

Nákupné centrum Tehelko otvorilo svoje brány takmer poloprázdne. Zákazníci v ňom našli okrem supermarketu len športovú predajňu a fitnescentrum. Postupne sa však začalo zapĺňať. Pribudla v ňom poľská sieť predajní so zmiešaným tovarom Galaxy Home, ale aj salón krásy a reštaurácie. No ani to do Tehelka neprilákalo nových návštevníkov.

Ako informoval Interez, Štefan Mácsadi predseda predstavenstva Coop Jednota Nové zámky uviedol:

Z dnešného hľadiska vnímame, že návštevnosť našej predajne ovplyvňuje otvorenie a propagácia celého OC Tehelko. Uvedenie do užívania nebolo dostatočne spropagované, čo spôsobuje, že ľudia obchodné centrum nepoznajú

The post Moderný supermarket má vážne problémy. Prečo tam nikto nenakupuje? appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie