Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Moja mama nevyhadzuje rolky toaletného papiera. Už viem, prečo ich hromadí. Majstrovský ťah!

7.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív). Ako najlepšie usporiadať káble v zásuvke, aby sa nezamotali? Na rozdiel od toho, čo si možno myslíte, nepotrebujete na to špeciálne organizéry. Namiesto toho použite odpadový materiál, ktorý určite máte. Nájdete ho v kúpeľni/WC. Ako najlepšie usporiadať káble v zásuvke, aby sa nezamotali?Foto: Súkromný archív Usporiadanie káblov […]
Menej ako 1 min. min.

7.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: Súkromný archív).

Ako najlepšie usporiadať káble v zásuvke, aby sa nezamotali? Na rozdiel od toho, čo si možno myslíte, nepotrebujete na to špeciálne organizéry. Namiesto toho použite odpadový materiál, ktorý určite máte. Nájdete ho v kúpeľni/WC.

Ako najlepšie usporiadať káble v zásuvke, aby sa nezamotali?
Foto: Súkromný archív

Usporiadanie káblov pomôže nielen udržať poriadok v zásuvkách, ale aj starať sa o ne. Zamotané, pohodené v kúte sa rýchlo opotrebujú a poškodia. Preto je také dôležité ich správne skladovať. S pomocou nenápadného výrobku z kúpeľne už nikdy nebudete musieť strácať čas rozmotávaním ani tých najmenších káblov. Nebudete zaň nič platiť, pretože ho už máte.

Ako skladujete káble nabíjačky? Budete prekvapení

Keď spotrebujeme toaletný papier, zostane nám rolka z kusu kartónu. Zvyčajne skončí v koši, pretože ho považujeme za odpad. Ukazuje sa však, že skrýva množstvo užitočných a život zachraňujúcich aplikácií, o ktorých málokto vie. Prvým je urobiť z nej organizér na káble, najmä, ale nielen, problematické nabíjačky. Je to triviálne jednoduché.

Aký je najlepší spôsob, ako upratať káble? Vezmite si z kúpeľne

Ak vás už unavuje neporiadok káblov v zásuvkách, zdĺhavé hľadanie správneho kábla a jeho následné rozmotávanie, na pomoc vám príde rolka od toaletného papiera. Namiesto kupovania drahých a niekedy neúčinných organizérov použite tento malý kúsok kartónu. Trik spočíva v tom, že ho omotáte okolo problematického kábla a potom ho schováte do zásuvky. Len nezabudnite, že to nesmiete urobiť príliš pevne, a koniec jemne zabaľte dovnútra. Aby ste sa vyhli zámene káblov, môžete ich aj bezproblémovo označiť. V prípade dlhých káblov ich prevlečte cez vnútornú stranu rolky. Tento jednoduchý spôsob zabezpečí, že keď budete hľadať konkrétny, napríklad pre čítačku alebo iné zariadenie, hneď ho nájdete. Navyše bude bezpečne a prehľadne uložený.

Aby ste sa vyhli zámene káblov, môžete ich aj bezproblémovo označiť. V prípade dlhých káblov ich prevlečte cez vnútornú stranu rolky.
Foto: Súkromný archív

Na čo sa dajú použiť papierové rolky? Existuje mnoho spôsobov použitia

Rolky toaletného papiera sa hodia nielen ako cenovo výhodný organizér na káble. Často sa používajú aj na mnohé výtvarné úlohy s deťmi. Môžete z nich vyrobiť roztomilé zvieratká, stromy, domčeky alebo dokonca pečiatky. V mnohých prípadoch sú vhodné aj na uskladnenie gumičiek do vlasov. Navíjajte ich na kartón a určite sa nestratia. Navyše z nich môžete vyrobiť hračku pre svojho domáceho miláčika, čo si vyžiada trochu námahy. Vložte dovnútra nejaké pochúťky, vrchnú a spodnú časť rolky zabaľte dovnútra, aby ste vytvorili akúsi „obálku“, a dajte ju svojej mačke alebo psovi. Bude chvíľu trvať, kým dostanú pamlsok.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nevyhadzujte rolku toaletného papiera. Môžete ju použiť v obývačke

Rolka toaletného papiera vás môže zachrániť pred nepríjemnou situáciou. Použite pred odchodom

The post Moja mama nevyhadzuje rolky toaletného papiera. Už viem, prečo ich hromadí. Majstrovský ťah! appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie