Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Moja suseda toto aplikuje každú jar a po celý rok nepotrebuje ani jednu tabletku

Odborne sa tomu hovorí acidobázická rovnováha a znamená to, že medzi kyslosťou a zásaditosťou organizmu panuje rovnováha. Správne pH ľudského tela je mierne zásadité. Kyslé mu škodia. Prečo sme tak často chorí? Pretože si podkopávame zdravie zlým životným štýlom a stravou. Iste ste už počuli o zásaditosti a kyslosti organizmu. Dôležité je udržiavať medzi nimi […]
Menej ako 1 min. min.

Odborne sa tomu hovorí acidobázická rovnováha a znamená to, že medzi kyslosťou a zásaditosťou organizmu panuje rovnováha. Správne pH ľudského tela je mierne zásadité. Kyslé mu škodia. Prečo sme tak často chorí? Pretože si podkopávame zdravie zlým životným štýlom a stravou.

Iste ste už počuli o zásaditosti a kyslosti organizmu. Dôležité je udržiavať medzi nimi rovnováhu a nenechať pomyselnú misku váh klesnúť ku kyslej strane. Prekyslenie organizmu sa potom prejavuje nepríjemnými zdravotnými problémami, z ktorých sa môžu vyvinúť chronické ochorenia.

Prekyslenie organizmu

Prekyslenie organizmu poznáte podľa neustálej únavy, rôznych bolestí (vrátane bolesti brucha) a častou chorobnosťou, ktorá je výsledkom oslabeného imunitného systému. Pokiaľ budete k príznakom hluchí, postupom času sa budú problémy prehlbovať a vyvinú sa z nich chronické choroby, ako sú cukrovka, srdcové choroby alebo rakovina.

Recept na udržanie rovnováhy

Nasledujúci recept by vám mal pomôcť udržať rovnováhu medzi kyslým a zásaditým prostredím v organizme. Na odkyslenie organizmu odporúča naša redakcia aj jablčný ocot.

Čo budete potrebovať?

1 hrnček vody (200 ml)

2 celé plátky citróna

¼ čajovej lyžičky himalájskej soli

¼ čajovej lyžičky mletého zázvoru.

Postup prípravy receptu:

Začnite s prípravou večer. Do nádoby dajte vodu, himalájsku soľ a citrón. Z citróna vytlačte šťavu, nevkladajte celé kolieska. Citrón je pre odkysľovanie organizmu dôležitý, pretože v tele funguje ako zásada, ako potvrdzuje dietetička Helen West. Tekutinu nechajte odstáť cez noc. Ráno by mala byť vaša voda pripravená, vmiešajte do nej akurát mletý zázvor.

Aplikácia a dávkovanie:

Odporúča sa piť ráno na lačný žalúdok. Túto kúru môžete aplikovať ľubovoľne dlho, záleží na tom, ako sa budete cítiť. Zázvor v nápoji pomáha aj pri prechladnutí, ako potvrdzuje aj web

Na čo pomáha odkysľovanie organizmu

Tento nápoj pomáha udržovať rovnováhu pH v tele. To je dôležité pre prevenciu chronických chorôb, ako sú rakovina, cukrovka, kardiovaskulárne ochorenia, ale budete prekvapení, že vám táto kúra pomôže vyriešiť aj tráviace problémy.

Tiež sa hodí na podporu liečby prechladnutia a respiračných chorôb alebo na zníženie negatívnych dopadov chemoterapie na telo. Podľa ľudových rád môžete dokonca otestovať, ako veľmi kyslé prostredie máte v žalúdku.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie