Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Monika Beňová: Milí priatelia, dovoľte mi krátku reakciu na primitíva M.M.Šimečku

Milí priatelia, dovoľte mi krátku reakciu na primitíva M.M.Šimečku, otca predsedu PS M. Šimečku a jeho pokračujúcu nenávisť voči každému, kto nevolil I. Korčoka prípadne PS, čo je vlastne to isté. V prvom rade chcem zdorazniť, že Dominika Cibulková je moja priateľka a som aj krstnou mamou ich dcérky Ninky, z čoho mám veľkú radosť. […]
Menej ako 1 min. min.

Milí priatelia, dovoľte mi krátku reakciu na primitíva M.M.Šimečku, otca predsedu PS M. Šimečku a jeho pokračujúcu nenávisť voči každému, kto nevolil I. Korčoka prípadne PS, čo je vlastne to isté.

V prvom rade chcem zdorazniť, že Dominika Cibulková je moja priateľka a som aj krstnou mamou ich dcérky Ninky, z čoho mám veľkú radosť.

Dominika Cibulková, na rozdiel od povaľača Šimečku, celé detstvo a mladosť prežila na tréningoch a turnajoch. Je to jedna z najúspešnejších svetových a naša slovenská najúspešnejšia hráčka tenisu. Tenisom aj vyhrala veľa peňazí, lebo tak to vo vrcholovom športe je. Nevadí to u hokejistov, futbalistov či iných, nechápem prečo by to mal ktokoľvek závidieť žene tenistke.

Naproti tomu povaľač M. M. Šimečka “existoval” najprv vďaka jeho otcovi, o ktorom nepochybujem že by sa nikdy neznížil k takej žumpe ako “hlása” je syn a následne existoval vďaka nadácii, ktorá bola financovaná zahraničnými prispievateľmi a v časoch pravicových vlád štátom. Nikdy nič nevyhral, nikdy nereprezentoval Slovensko ( nakoniec z hĺbky duše ním a jeho občanmi opovrhuje), nikdy nemusel sám za seba nič dokázať. Proste, prehejtoval sa celým doterajším životom. Ani pozdraviť nevie slušne.

Tento mentálny atlét sa v akomsi z ostatných užalostených výlevov dennikaN dorábal na 30-ročnej žene, bývalej vrcholovej slovenskej športovkyni, ktorá na rozdiel od Šimečku a jeho rodiny, nestála štát ani cent.

Samozrejme prezidentka mlčí, asi to ešte citlivo navnímava. A mlčia aj bojovníčky za citlivosť všetkých tých herečiek či moderátoriek. Lebo to je pravá tvár ich sveta morálky 🙂

Ale je to aj pravý obraz toho, ako vlastne progresívci ženy vnímajú. Ak stoja poslušne na tribúne za Korčoka či PS, ledva tam vrieskajúce v afekte vykoktajú text (ktorý spravidla majú dopredu napísaný), tak sú hrdinky. Ak povedia slušne vo vlastnom videu svoj politický názor, tak sú…

Vy ste jeden podlý a nízky špinavec M. Šimečka. A celá tá skupinka okolo Vás, ktorá Vám ani neoponovala je rovnaká. Hanba je vám všetkým.

 

Monika Beňová

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie