Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Moskva tvrdí, že pomoc Ukrajine, Izraelu a Taiwanu “zhorší svetové krízy”

Moskva v sobotu odsúdila schválenie pomoci Ukrajine, Izraelu a Taiwanu americkou Snemovňou reprezentantov. “Vyčlenenie americkej vojenskej pomoci Ukrajine, Izraelu a Taiwanu zhorší svetové krízy,” uviedla hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová na sociálnej sieti Telegram. Pomoc Kyjevu označila za “priamu podporu teroristických činov” a napísala, že pomoc Taiwanu predstavuje “zasahovanie do vnútorných záležitostí Číny”. Podpora […]
Menej ako 1 min. min.

Moskva v sobotu odsúdila schválenie pomoci Ukrajine, Izraelu a Taiwanu americkou Snemovňou reprezentantov.

“Vyčlenenie americkej vojenskej pomoci Ukrajine, Izraelu a Taiwanu zhorší svetové krízy,” uviedla hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová na sociálnej sieti Telegram.

Pomoc Kyjevu označila za “priamu podporu teroristických činov” a napísala, že pomoc Taiwanu predstavuje “zasahovanie do vnútorných záležitostí Číny”.

Podpora Izraelu je “priamou cestou k bezprecedentnému zhoršeniu situácie v regióne”, dodala Zacharovová.

V sobotu predtým hovorca ruského prezidenta Dmitrij Peskov podľa ruskej štátnej tlačovej agentúry TASS povedal, že rozhodnutie poskytnúť pomoc Ukrajine “ešte viac obohatí Spojené štáty americké a ešte viac zruinuje Ukrajinu, pričom kyjevský režim zapríčiní ešte viac zabitých Ukrajincov”.

Zákonodarcovia v americkej Snemovni reprezentantov schválili na sobotňajšom zriedkavom zasadnutí legislatívu, ktorá poskytuje pomoc Ukrajine a Izraelu, posilňuje Taiwan a hrozí aj zákazom sociálnej siete TikTok, ak sa nezbaví čínskeho majiteľa a vplyvu Pekingu.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie