Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mr. ŠIMEČKA UŽ TOĽKO NEPLAČTE…

  Nemyslite si, že sme skončili. Za ten nechutný teror, ktorý ste tu voči vláde, voči prezidentovi, ale najmä voči pani ministerke Šimkovičovej a voči slovenským vlastencom spustili, prídu ďalšie zistenia, prídu ďalšie čísla. A následne potom prídu aj ďalšie legálne kroky. Aj my vieme čítať a písať, predstavte si. Vy nie ste ani náhodou […]
Menej ako 1 min. min.

 

Nemyslite si, že sme skončili. Za ten nechutný teror, ktorý ste tu voči vláde, voči prezidentovi, ale najmä voči pani ministerke Šimkovičovej a voči slovenským vlastencom spustili, prídu ďalšie zistenia, prídu ďalšie čísla. A následne potom prídu aj ďalšie legálne kroky. Aj my vieme čítať a písať, predstavte si. Vy nie ste ani náhodou etalón slušnosti, transparentnosti a profesionality. Ste nezaujímavou a trápnou karikatúrou politika.

Mimochodom – vaša partnerka asi vie tancovať. Normálne, ako mnohí ďalší tanečníci. Nemyslím si, že jej umenie je niečím extra VÝNIMOČNÉ.

JE TO BEŽNÝ PRIEMER PROPAGOVANÝ A VELEBENÝ DOPREDU DOHODNUTÝMI RECENZIAMI VAŠICH KAMARÁTOV, NOHSLEDOV A SOROSOVÝCH PONÍKOV. Vieme, ako to vo svete chodí. Viete vyfabrikovať hviezdu alebo hviezdičku z kohokoľvek. Aj z takého priemerného moderátora Mr. Pavla Bruchalu.
Robíte to už 25 rokov – systémom “já na bráchu – brácha na mně”…

My vieme s kým máme tú “česť”. Ste SOROSOVE PONÍKY, všetci mu slúžite. Či vedome alebo nevedomky, to už je vec vášho svedomia. My nechceme mať zo Slovenska LABORATÓRIUM PROGRESIVIZMU, MULTIKULTURALIZMU A GLOBALIZMU. My chceme na Slovensku normálnu spoločnosť, kde bude prevládať zdravý rozum a čisté srdce.
Slovensko tolerantné, názorovo pestré, národné aj európske. ALE BEZ PROGRESÍVNEJ PROPAGANDY.

Vaše prísavky na štátne peniaze budú všetky odstrihnuté. Ľudia na Slovensku nebudú za svoje dane platiť granty VAŠIM PRÍBUZNÝM.
NEBEDÁKAJTE A ZAČNITE SI ZVYKAŤ, ŽE SLOVÁCI NIE SÚ OVCE ANI DOJNÉ KRAVY PRE SOROSOVE MIMOVLÁDKY!

ZA SLOVENSKO

Lukáš Machala

 

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie