Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Mrazivý případ z Detmoldu: Tělo ženy někdo ukryl pod terasu jejího domu, podezřelý je manžel

Lieza-Marie byla pohřešována od 20. září. Policii zalarmovala její matka poté, co se ženou týden nekomunikovala a přišlo jí, že jí zeť dává rozporuplné informace o tom, kde se její dcera zrovna nachází, uvedl deník Bild. ČTĚTE TAKÉ: Děsivý případ z Marienheide. Matka měla odhodit novorozence do odpadu, policie pátrá po těle Po deseti dnech se policii […]
Menej ako 1 min. min.

Lieza-Marie byla pohřešována od 20. září. Policii zalarmovala její matka poté, co se ženou týden nekomunikovala a přišlo jí, že jí zeť dává rozporuplné informace o tom, kde se její dcera zrovna nachází, uvedl deník Bild.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivý případ z Marienheide. Matka měla odhodit novorozence do odpadu, policie pátrá po těle

Po deseti dnech se policii podařilo nalézt její tělo ukryté pod terasou u jejich rodinného domu. Pitva odhalila, že zemřela na poranění krku, poznamenal deník Express.

Manžel Liezy-Marie ještě v ten samý den, co se našly její ostatky, byl nalezen mrtvý v bytě v Bielefeldu. Předpokládá se, že spáchal sebevraždu. Přestože je považován za hlavního podezřelého, zatím nebyl uznán vinným a okolnosti vraždy jsou stále předmětem šetření.

Podobný případ v srpnu otřásl také Jižní Koreou. Muž tam v roce 2008 během hádky udeřil přítelkyni tupým předmětem do hlavy, její mrtvé tělo poté uložil do kufru a ten zazdil na balkoně. Zmizení ženy tehdy rovněž nahlásila její rodina, tělo ale bylo objeveno náhodou po šestnácti letech. Narazil na něj údržbář, který na balkoně vrtal při hydroizolačních úpravách.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragická střelba v německém baru. Jeden člověk je mrtvý, dva utrpěli zranění. Podezřelý uprchl

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie