Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Multifunkčná športová plocha ZŠ Hurbanovo

Mesto Hurbanovo vďaka podpore z Fondu na podporu športu a výzve zameranej na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry realizovalo projekt s názvom “Multifunkčná športová plocha ZŠ Hurbanovo” (ďalej len MŠP). Športovisko bolo vybudované v areáli Základnej školy s vyučovacím jazykom slovenským na Nám. Dr. M. Thege Konkolyho v Hurbanove. Ide o školu rodinného typu […]
Menej ako 1 min. min.

Mesto Hurbanovo vďaka podpore z Fondu na podporu športu a výzve zameranej na výstavbu, rekonštrukciu a modernizáciu športovej infraštruktúry realizovalo projekt s názvom “Multifunkčná športová plocha ZŠ Hurbanovo” (ďalej len MŠP).

Športovisko bolo vybudované v areáli Základnej školy s vyučovacím jazykom slovenským na Nám. Dr. M. Thege Konkolyho v Hurbanove. Ide o školu rodinného typu s vynikajúcou spoluprácou s rodičovskou verejnosťou. Hlavnou aktivitou projektu boli stavebné práce, súčasťou ktorých bola aj dodávka športového náradia pre športy bedminton, tenis, basketbal, futbal, volejbal, osvetlenie multifunkčnej plochy, mobiliár a oplotenie ihriska. Doplnkovými aktivitami boli vypracovanie podpornej a projektovej dokumentácie, nákup parkovných lavičiek s operadlom a výkon stavebného dozoru investora.

Nová MŠP poskytuje priestor pre výučbu v oblasti športu, realizáciu športových aktivít žiakov miestnych ZŠ a organizáciu rôznych športových a kultúrnych podujatí zo strany športových organizácií a širokej verejnosti formou bezodplatného užívania vo vyhradených hodinách.

Projekt bol podporený z verejných zdrojov prostredníctvom príspevku na projekt podpory športu z Fondu na podporu športu vo výške 71 270,25 Eur.

Fotogaléria










CELÁ FOTOGALÉRIA

.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie