Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Muž ju napadol a udrel. Prezidentka reaguje na útok na dánsku premiérku Mette Frederiksenovú

Prezidentka Zuzana Čaputová v sobotu zaželala veľa síl dánskej premiérke Mette Frederiksenovej, na ktorú v piatok v centre hlavného mesta Kodaň zaútočil muž a udrel ju. Informujeme o tom podľa prezidentkinho vyjadrenia na sociálnej sieti X. “V demokratických spoločnostiach nie je miesto pre násilie – musíme sa mu všetci postaviť,” uviedla Čaputová v anglickom jazyku. Takisto zaželala […]
Menej ako 1 min. min.

Prezidentka Zuzana Čaputová v sobotu zaželala veľa síl dánskej premiérke Mette Frederiksenovej, na ktorú v piatok v centre hlavného mesta Kodaň zaútočil muž a udrel ju. Informujeme o tom podľa prezidentkinho vyjadrenia na sociálnej sieti X.

“V demokratických spoločnostiach nie je miesto pre násilie – musíme sa mu všetci postaviť,” uviedla Čaputová v anglickom jazyku. Takisto zaželala Frederiksenovej veľa síl.

Útočníka, ktorý údajne konal sám, zadržala polícia bezprostredne po incidente, uviedla dánska tlačová agentúra Ritzau.Doposiaľ nebolo známe, či Frederiksenová pri incidente utrpela zranenia. Po útoku však bola podľa spomenutých zdrojov otrasená.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie