Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

„My nezabúdame na zverstvá, ktoré tu napáchali Banderovci“

www.slovanskenoviny.sk/rss Od bývalého riaditeľa Úradu boja proti organizovanej kriminalite Prezídia PZ to sú nečakané slová. Od generála vo výslužbe, Ing. Ivana Ševčíka však naozaj čestné, charakterne chlapské a poučné. Adresoval ich verejnosti na sieti Telegram. „Priatelia, so zdesením sledujem cestu našej, našťastie končiacej prezidentky v Kyjeve, kde vyobjímala a vyoblizovala malého zeleného mužička s chrapľavým […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Od bývalého riaditeľa Úradu boja proti organizovanej kriminalite Prezídia PZ to sú nečakané slová. Od generála vo výslužbe, Ing. Ivana Ševčíka však naozaj čestné, charakterne chlapské a poučné. Adresoval ich verejnosti na sieti Telegram.

„Priatelia, so zdesením sledujem cestu našej, našťastie končiacej prezidentky v Kyjeve, kde vyobjímala a vyoblizovala malého zeleného mužička s chrapľavým hlasom.  Ten hlas do sexi chlapa mu stopro vybrúsil biely prášok. A  múka to určite nie je . Určite mu s radosťou v hlase oznámila, že vojny a krvi chtiví občania vyzbierali viac ako 4 milióny éčiek na nákup delostreleckej munície, ktorá vyzabíja ďalšie ľudské životy. Potom si v Kyjeve v kaviarni na ulicu Banderu, alebo Sucheviča dajú presko, bez mlieka a cukru, lebo pani Zuzana je v rysovačke.“ Píše generál Ševčík. 

Smutné

„Dňa 23.06.1947 v obci Blatnica banderovskí vrahovia zavraždili dvoch príslušníkov Verejnej bezpečnosti /žandárov/ a matku s dcérou. Dva roky po vojne, kedy sa ľudia snažili zabudnúť na hrôzy vojny a z vojnových trosiek budovali nový štát.
Dňa 23.06.2024 o 14.00 hod. , v nedeľu, si namiesto politických diskusii pôjdem uctiť pamiatku nezmyselných a nevinných obetí banderovcov. “ Hrdo a obdivuhodne v tejto dobe a na tomto Slovensku informuje generál vo výslužbe.

Náhodná podobnosť

To však nie je všetko. Generál si „servítku pred ústa“ nekladie: „Je smutné, že pani prezidentka, slniečka, progresívci a umelci podporujú banderovsky režim v Kyjeve, ktorý sa netají náklonnosťou k Štepanovi Banderovi. Ten režim, ktorý pomenoval v Kyjeve ulice po Banderovi a Suchevičovi, ktorý stavia pomníky Banderovi a ktorý organizuje fakľové pochody. Podobnosť s nacistickým Nemeckom je len náhodná.“

Uctiť si pamiatku obetí banderovskych vrahov

To považuje generál vo výslužbe Ing. Ivan Ševčík za „symbolický odkaz všetkým slniečkam, že my, občania nezabúdame na zverstvá, ktoré spáchali banderovci. Tí banderovci, ktorých teraz uctieva Kyjev a glorifikuje ich.““Ak aj Vy máte vo svojej blízkosti takýto pamätník, uctite si aj Vy tieto zbytočné obete.“ Pripomína generál občianskej verejnosti. 

hlavnydennik.sk

Príspevok „My nezabúdame na zverstvá, ktoré tu napáchali Banderovci“ je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie