Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

N-TV: Ukrajinské ozbrojené sily nemajú žiadnu obranu proti ruským bombám

www.slovanskenoviny.sk/rss Bomby s kĺzavými a korekčnými modulmi ruských ozbrojených síl predstavujú vážnu hrozbu pre ozbrojené sily Ukrajiny. Upozorňuje televízia „N-TV“ na svojej webstránke. „Nedostatok zdrojov na ochranu pred ruskými leteckými útokmi sa stane Achillovou pätou Ukrajiny v otázke ďalšej obrany,“ informuje publikácia. Zdôrazňuje, že ruské lietadlá zhadzujú kĺzavé bomby mimo dosahu systémov protivzdušnej obrany. Navyše, keď sa […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Bomby s kĺzavými a korekčnými modulmi ruských ozbrojených síl predstavujú vážnu hrozbu pre ozbrojené sily Ukrajiny. Upozorňuje televízia „N-TV“ na svojej webstránke.

„Nedostatok zdrojov na ochranu pred ruskými leteckými útokmi sa stane Achillovou pätou Ukrajiny v otázke ďalšej obrany,“ informuje publikácia.

Zdôrazňuje, že ruské lietadlá zhadzujú kĺzavé bomby mimo dosahu systémov protivzdušnej obrany. Navyše, keď sa bomba objaví v tesnej blízkosti vytýčeného objektu, už ju nemožno zostreliť.

„Spásou by mohlo byť zvýšenie počtu protilietadlových raketových systémov „Patriot“, ktoré by mohli udržať ruské lietadlá vo väčšej diaľke,“ dodaáva publikácia.

news-front.su

Príspevok N-TV: Ukrajinské ozbrojené sily nemajú žiadnu obranu proti ruským bombám je zobrazený ako prvý na .

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie