Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na čierne tenisky nedajte dopustiť

Čierna farba je absolútnou klasikou a hoci sa spája skôr s pochmúrnosťou, spája sa aj s čistým štýlom a uzemní aj doladí aj farebnejší a veselší outfit. Čierne tenisky napriek svojej jednoduchosti – alebo práve kvôli nej – ponúkajú Vášmu vzhľadu širokú paletu možností. S týmto druhom obuvi to bude skrátka vždy trefa do čierneho! Čierna vo všetkých značkách Tenisky čiernej […]
Menej ako 1 min. min.

Čierna farba je absolútnou klasikou a hoci sa spája skôr s pochmúrnosťou, spája sa aj s čistým štýlom a uzemní aj doladí aj farebnejší a veselší outfit. Čierne tenisky napriek svojej jednoduchosti – alebo práve kvôli nej – ponúkajú Vášmu vzhľadu širokú paletu možností. S týmto druhom obuvi to bude skrátka vždy trefa do čierneho!

Čierna vo všetkých značkách

Tenisky čiernej farby sú obľúbenou súčasťou pop kultúry, nemusíte byť zrovna rocker(ka), aby ste sa radili medzi jej stúpencov. Nezáleží pritom, či ste zvolili klasické plátenky typu Converse alebo siahnete po koženom prevedení pod vlajočkou Tommy Hilfiger. Čierna totiž svedčí všetkým vekovým kategóriám a priestor jej pre jej univerzálnosť dávajú úplne všetky značky. Prispôsobí sa každému materiálu a pri správnej starostlivosti o obuv je udržateľná niekoľko sezón.

Čierne tenisky verzus detaily

Robel

Samozrejme, veľmi dôležitú úlohu vo vnímaní čiernych tenisiek ako módneho kúsku hrajú detaily. Čierna je kombinovateľná úplne so všetkými farbami a tak pekne ukáže v dizajne dámskych ale aj pánskych modelov. Okrem rôznych vzorov (a farebných kontrastov) na nej zapôsobia originálne zdobenia, šnúrky, logá. Preto budú čierne tenisky svedčať Vám, energickej žene, Vašej mame ako dáme ale aj Vašim tínedžerským deťom.  

Máte našliapnuté na štýlovú jar a trendové leto? Nechajte sa zlákať na modely na vysokej podrážke! Jednoduché, hrubé, vzorované a vrúbkované podrážky – všetky Vám dokážu dodať správny šmrnc. Dnes sú IN aj čierne tenisky s farebnými podošvami, bola by škoda sa im brániť!

Športové či fashion modely – nájdu si u Vás svoje miesto prakticky celoročne. Jar a leto uprednostňuje flexi a light tenisky, kvalitné textílie či perforácie. Na jeseň a zimu Vás dostanú vyššie členkové tenisky, eventuálne so zateplením. Pretože tenisky sú pokladom všetkých ročných období. A tie čierne budú Vaším veľkým benefitom.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie