Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na okná nalepím alobal. Stačí pár minút a rozdiel je značný. Nepríjemný problém zmizne

23.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Olya Detry). Ako rýchlo ochladiť svoj domov a zabrániť opätovnému prehriatiu miestností, keď nemáte klimatizáciu? Zabudnite na drahé nákupy. Stačí sa pozrieť do kuchynskej zásuvky a nájdete spoľahlivý výrobok, ktorý vám pomôže. Ako rýchlo ochladiť svoj domov a zabrániť opätovnému prehriatiu miestností, keď nemáte klimatizáciu?Foto: shutterstock/Olya Detry Pri príprave […]
Menej ako 1 min. min.

23.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Olya Detry).

Ako rýchlo ochladiť svoj domov a zabrániť opätovnému prehriatiu miestností, keď nemáte klimatizáciu? Zabudnite na drahé nákupy. Stačí sa pozrieť do kuchynskej zásuvky a nájdete spoľahlivý výrobok, ktorý vám pomôže.

Ako rýchlo ochladiť svoj domov a zabrániť opätovnému prehriatiu miestností, keď nemáte klimatizáciu?
Foto: shutterstock/Olya Detry

Pri príprave jedál zvyčajne siahame po alobale. Obľúbená „strieborná fólia“ však skrýva mnoho ďalších praktických využití. Používajte ju v horúcom počasí a pocítite úľavu na pokožke.

Čo môžete urobiť, aby ste udržali chlad v miestnosti? Pozrite sa do kuchyne

Najdôležitejšie počas horúčav, či už máte klimatizáciu alebo nie, je piť dostatok vody. Hovoríme o minimálne dvoch litroch každý deň. Okrem toho je dobré urobiť trik s alobalom, ktorý bude fungovať ako profesionálne UV fólie. Ide o mimoriadne triviálny, ale zároveň účinný spôsob za drobné. V okamihu sa vaša miestnosť zmení k lepšiemu. Čo to vlastne je?

Ako znížiť teplotu v miestnosti bez klimatizácie? Vezmite si alobal

Trik s alobalom je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako znížiť teplotu v miestnosti pri nízkych nákladoch a námahe. Ide o jednoduché nalepenie fólie na okná. Okná najprv dôkladne umyte a osušte, potom na ne pomocou lepiacej pásky nalepte alobal Dôležité je, aby ste mali výhľad na matnú stranu miestnosti. Tento jednoduchý trik bude účinne blokovať slnečné lúče a zabezpečí, že sa miestnosti nebudú toľko zohrievať. Klimatizácia sa ukáže ako zbytočná.

Ak chcete, aby bol váš domov ešte chladnejší, je potrebné okrem použitia fólie pamätať ešte na jednu dôležitú vec.
Foto: Súkromný archív

Ako si môžete sami vyrobiť klimatizáciu doma? Je to jednoduché

Ak chcete, aby bol váš domov ešte chladnejší, je potrebné okrem použitia fólie pamätať ešte na jednu dôležitú vec. Večer, keď teplota klesne, otvorte okná, dôkladne vyvetrajte každú miestnosť a zatvorte ich ešte pred východom slnka. Takto zabezpečíte, aby sa dovnútra nedostal teplejší vzduch, a okenná fólia zároveň účinne zabráni hromadeniu tepla v interiéri. Oplatí sa tiež vyrobiť si domácu „klimatizáciu“, ktorá spočíva v jednoduchom umiestnení misky s kockami ľadu pred ventilátor. Okamžitý chladiaci účinok je zaručený.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zrolujte alobal do gule a umiestnite ho do kúpeľne. Po tomto nepríjemnom probléme nezostane žiadna stopa

Vložte alobal do kvetináča. Rastliny začnú rýchlo rásť

The post Na okná nalepím alobal. Stačí pár minút a rozdiel je značný. Nepríjemný problém zmizne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie