Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

NA REGIÓNOCH NÁM ZÁLEŽÍ Na výjazdových rokovaniach vláda schvaľuje dotácie rôznym mestám, obciam, neziskovým organizáciám či združeniam. Podobne tomu bolo…

NA REGIÓNOCH NÁM ZÁLEŽÍ Na výjazdových rokovaniach vláda schvaľuje dotácie rôznym mestám, obciam, neziskovým organizáciám či združeniam. Podobne tomu bolo aj vo februári 2024, kedy sa konala výjazdová vláda na východe Slovenska. Dotácie vláda schvaľovala aj pre obce a mestá v okresoch Michalovce a Sobrance. Medzi nimi bola aj obec Kolibabovce, ktoré sa nachádzajú v […]
Menej ako 1 min. min.

NA REGIÓNOCH NÁM ZÁLEŽÍ

Na výjazdových rokovaniach vláda schvaľuje dotácie rôznym mestám, obciam, neziskovým organizáciám či združeniam. Podobne tomu bolo aj vo februári 2024, kedy sa konala výjazdová vláda na východe Slovenska. Dotácie vláda schvaľovala aj pre obce a mestá v okresoch Michalovce a Sobrance.

Medzi nimi bola aj obec Kolibabovce, ktoré sa nachádzajú v okrese Sobrance. Ide o maličkú dedinku s vyše 170 obyvateľmi.

💡Obec dostala od vlády dotáciu vo výške 19 000 eur. Peniaze by rada použila hneď na dva projekty. Za finančné prostriedky chcú upraviť cintorín, a to konkrétne na vybudovanie chodníkov a rigolov na odvod vody. Druhým projektom je postavenie oddychového altánku pri obecnom úrade.
Oddychovej zóne sa určite potešili najmä obyvatelia dedinky, kde môžu tráviť čas počas horúcich letných dní.

Zdroj foto: FB Obec Kolibabovce




Zdroj: Ministerstvo financií SR

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie