Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na registráciu tímov v súťaži Do práce na bicykli ostáva už len pár dní

K dnešnému dňu, 4. júnu 2024, je pod samosprávou Trenčín v súťaži Do práce na bicykli registrovaných 219 tímov vytvorených 760 jednotlivcami. Počas mesiaca jún sa budú snažiť do práce dochádzať inak ako autom – na bicykli, verejnou dopravou, pešo či na kolobežke. Svoje cesty budú evidovať na internetovej stránke www.dopracenabicykli.eu. Ak sa chcete pridať, svoj tím môžete […]
Menej ako 1 min. min.

K dnešnému dňu, 4. júnu 2024, je pod samosprávou Trenčín v súťaži Do práce na bicykli registrovaných 219 tímov vytvorených 760 jednotlivcami. Počas mesiaca jún sa budú snažiť do práce dochádzať inak ako autom – na bicykli, verejnou dopravou, pešo či na kolobežke. Svoje cesty budú evidovať na internetovej stránke www.dopracenabicykli.eu. Ak sa chcete pridať, svoj tím môžete zaregistrovať už len do piatka 7. júna 2024.

Nahovorte kolegov, motivujte známych aj rodinu. Či už jazdia do práce autom, na bicykli, autobusom alebo chodia pešo. Najväčší pelotón Slovenska má už takmer 13-tisíc členov a čaká na každého, kto chce v júni zažiť tlkot svojho mesta.

Staňte sa aj vy súčasťou najväčšej kampane podporujúcej rozvoj udržateľnej dopravy na Slovensku. Vysadnite na bicykel, vykročte pešo alebo nasadnite do autobusu či vlaku a zmeňte naše mesto k lepšiemu.

Súťažte o štýlový e-bajk DEMA, skladacie a mestské bicykle, rekreačné pobyty, nákupné poukážky a ďalšie zaujímavé ceny.

Všetky informácie nájdete na webovom sídle kampane www.dopracenabicykli.eu

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie