Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na rodinný deň s Petrom Saganom sa môžete tešiť v utorok v Malinove

V utorok, 18. júna 2024, sa v obci Malinovo uskutoční výnimočný rodinný deň s Petrom Saganom. Táto udalosť sľubuje deň plný zábavy, športu a nezabudnuteľných zážitkov pre celú rodinu. Harmonogram podujatia: 12:00 – Atrakcie pre deti: Začiatok programu prinesie rôznorodé atrakcie pre najmenších návštevníkov. Deti sa môžu tešiť na prekážkové dráhy, súťaže, koleso šťastia a […]
Menej ako 1 min. min.

V utorok, 18. júna 2024, sa v obci Malinovo uskutoční výnimočný rodinný deň s Petrom Saganom. Táto udalosť sľubuje deň plný zábavy, športu a nezabudnuteľných zážitkov pre celú rodinu.

Harmonogram podujatia:

12:00 – Atrakcie pre deti: Začiatok programu prinesie rôznorodé atrakcie pre najmenších návštevníkov. Deti sa môžu tešiť na prekážkové dráhy, súťaže, koleso šťastia a tombolu. Okrem toho bude k dispozícii aj jedinečná jazda s trabantom a možnosť zahrať si footgolf. Na konci detského programu nebude chýbať obľúbená penová párty.

15:00 – Príchod Petra Sagana: O 15:00 hodine do obce dorazí hlavná hviezda podujatia, Peter Sagan. Privítajú ho členovia DFS Margaréta a návštevníci sa môžu tešiť na autogramiádu a fotenie s týmto slávnym cyklistom.

16:30 – 17:30 – Na bicykli do Tomášova a späť: Fanúšikovia cyklistiky budú mať jedinečnú príležitosť absolvovať cyklistickú jazdu s Petrom Saganom. Trasa povedie z Malinova do Tomášova a späť, čo poskytne účastníkom nezabudnuteľný športový zážitok.

18:00 – Odchod Petra Sagana a ukončenie programu: Podujatie bude oficiálne ukončené o 18:00 hodine, keď sa Peter Sagan rozlúči s návštevníkmi a program sa uzavrie.

Príďte a zažite deň plný zábavy, športu a nezabudnuteľných chvíľ v spoločnosti Petra Sagana! Tešíme sa na vašu účasť.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie