Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na Slovensku otvára brány nový supermarket. Bude iný ako bežné obchody

Slováci sa môžu tešiť na otvorenie nového, jedinečného supermarketu Kaufland, ktorý otvorí svoje brány 30. mája 2024. Táto predajňa je 80. supermarket Kaufladu na Slovensku a prináša so sebou nielen moderný dizajn, ale aj množstvo ekologických a technologických noviniek. Na tému upozornil portál Regióny. Moderný a ekologický supermarket Nová prevádzka v Bytči sa rozkladá na ploche […]
Menej ako 1 min. min.

Slováci sa môžu tešiť na otvorenie nového, jedinečného supermarketu Kaufland, ktorý otvorí svoje brány 30. mája 2024. Táto predajňa je 80. supermarket Kaufladu na Slovensku a prináša so sebou nielen moderný dizajn, ale aj množstvo ekologických a technologických noviniek. Na tému upozornil portál Regióny.

Moderný a ekologický supermarket

Nová prevádzka v Bytči sa rozkladá na ploche 2 652 metrov štvorcových. To zákazníkom zaručuje pohodlný nákupný zážitok na rozľahlej predajnej ploche. Supermarket bude vybavený fotovoltickým systémom, ktorý zabezpečí výrobu elektriny z obnoviteľných zdrojov.

Okrem toho disponuje aj zelenou strechou a dažďovou záhradou, čo prispieva k zlepšeniu mikroklímy zadržiavaním dažďovej vody.

Domáce výrobky a služby navyše pre zákazníkov

Jedným z hlavných cieľov Kauflandu je podpora slovenských výrobcov a dodávateľov. V novej predajni budú mať zákazníci k dispozícii široký výber domácich produktov pod značkami ako K-Classic, K-take it veggie a K-Free.

Sortiment zahŕňa čerstvé ovocie a zeleninu, mliečne výrobky, mäso a ďalšie potraviny od lokálnych producentov. Táto stratégia podporuje nielen miestnu ekonomiku, ale naviac aj zaručuje čerstvosť a kvalitu potravín, ktoré majú zákazníci k dispozícii.

Záleží nám na tom, aby kvalitné a čerstvé potraviny za výhodné ceny boli dostupné pre zákazníkov zo všetkých regiónov a každou novou predajňou sa k nim dostávame bližšie. Odteraz si zo širokej ponuky nášho sortimentu budú môcť vyberať aj obyvatelia Bytče či okolia a dúfame, že sa sem za nákupmi budú radi vracať,“ vysvetľuje pre Regióny.sk Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovensko.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

The post Na Slovensku otvára brány nový supermarket. Bude iný ako bežné obchody appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie