Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na Slovensku sa objavili falzifikáty známych značiek tovaru. Ich množstvo vás prekvapí

Takmer 3 000 falzifikátov známych značiek odhalili ozbrojení príslušníci finančnej správy (FS) pri kontrole v predajni v Šamoríne. Finančná správa našla tieto falzifikáty Ide o kryty na mobilné telefóny, plyšové hračky, obuv, zberateľské kartičky, albumy a smart hodinky.   Ak by bol tovar predávaný ako originálny, jeho celová cena by sa vyšplhala na viac ako […]
Menej ako 1 min. min.

Takmer 3 000 falzifikátov známych značiek odhalili ozbrojení príslušníci finančnej správy (FS) pri kontrole v predajni v Šamoríne.

Finančná správa našla tieto falzifikáty

Ide o kryty na mobilné telefóny, plyšové hračky, obuv, zberateľské kartičky, albumy a smart hodinky.

 

Ak by bol tovar predávaný ako originálny, jeho celová cena by sa vyšplhala na viac ako 100 000 eur. Informovala o tom hovorkyňa Colného úradu (CÚ) Trnava Iveta Zlochová.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Za falošný tovar hrozí mastná pokuta

Osobám, ktoré sa nezákonným spôsobom chcú priživovať na známych značkách okrem zničenia tovaru hrozí aj trestné stíhanie a pokuta od colného úradu až do výšky 67 000 eur,“ potvrdila hovorkyňa.

Za opakované porušenie zákona môže uložiť colný úrad pokutu až do výšky 135 000 eur. Upozornila, že falošné výrobky môžu byť svojím vyhotovením, kvalitou spracovania alebo zložením tiež nebezpečné pre zdravie.

The post Na Slovensku sa objavili falzifikáty známych značiek tovaru. Ich množstvo vás prekvapí appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie