Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na slovenských obrazovkách pribudne nová stanica. Stojí za ňou obrovský vysielateľ

Markíza už získala povolenie na spustenie novej stanice. Zistite, ktoré divácke skupiny by z toho mohli mať úžitok. Pôvodne mala piata stanica Markízy začať vysielať v roku 2023, ale vedenie rozhodlo o presunutí štartu na tento rok. Televízia doteraz neprezradila, aký obsah bude nová stanica ponúkať. 3 zaregistrované názvy Ako uvádza špecializovaný web Mediaboom.sk, Markíza […]
Menej ako 1 min. min.

Markíza už získala povolenie na spustenie novej stanice. Zistite, ktoré divácke skupiny by z toho mohli mať úžitok.

Pôvodne mala piata stanica Markízy začať vysielať v roku 2023, ale vedenie rozhodlo o presunutí štartu na tento rok. Televízia doteraz neprezradila, aký obsah bude nová stanica ponúkať.

3 zaregistrované názvy

Ako uvádza špecializovaný web Mediaboom.sk, Markíza si na Úrade priemyselného vlastníctva zaregistrovala tri názvy: Markíza Film, Markíza Fun a Markíza Klasik. To naznačuje tri možné smery, ktorými sa nová stanica môže vydať: kanál zameraný na filmy, na zábavu alebo na staršie ročníky.

„Podľa našich informácií plánuje Markíza spustiť kanál pod názvom Markíza Klasik,“ uvádza spomínaný web. Tento kanál by mal byť zameraný predovšetkým na staršie publikum.

Ide o informácie, ktorými disponuje aj portál Živé.sk. Uvádza, že rada pre mediálne služby na žiadosť vysielateľa Markíza Slovakia rozhodla o zmene autorizácie vysielania pre programovú službu Fooor, ktorej názov sa mení na Markíza Klasik.

„Účastník konania vysvetlil zmenu názvu zmenou zamerania programovej služby, ktorá bude klásť dôraz na staršie diela,“ uviedla Rada pre mediálne služby.

Predpokladá sa, že Markíza Klasik, ktorá by mala čoskoro začať vysielať, bude ponúkať reprízy vlastnej tvorby televízie a staršie zahraničné filmy a seriály.

A čo na to samotná televízia? Podľa medializovaných správ plánuje odhaliť viac detailov o projekte v nadchádzajúcich dňoch.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Noviniek pribudne viac

Svoju prítomnosť na slovenskom trhu plánuje rozšíriť aj mediálna skupina Prima pochádzajúca z Česka. Ako sme informovali v nedávnom článku, spustiť plánuje rovno niekoľko slovenských verzií svojich menších staníc.

Zaujímavosťou je, že Slováci si už dnes môžu na svojich obrazovkách pozrieť stanicu Prima Cool SK, ktorá nahradí svoju českú verziu.

Programová ponuka by sa mala rozšíriť na jeseň, keď vyššie spomínané programy doplní Prima Love SK. Stanica Prima Plus sa zmení na Prima SK. V roku 2025 by mohli slovenskí diváci získať aj stanicu Prima Krimi SK, a hovorí sa aj o filmovej stanici Prima Max SK.

Čo sa týka spomínanej stanice Prima COOL, diváci si ju môžu pozrieť už od 27. mája. V ten istý deň sa zmenil názov súčasnej Prima PLUS na Prima SK.

Na jeseň by mal pribudnúť ďalší kanál, Prima Love SK, aj keď presný dátum spustenia zatiaľ vedenie Primy neurčilo. V budúcom roku sa očakáva príchod ďalších dvoch kanálov. Podľa projektového manažéra pre distribúciu českej Primy Petra Míla pôjde o kanály Prima Max a Prima Krimi.

The post Na slovenských obrazovkách pribudne nová stanica. Stojí za ňou obrovský vysielateľ appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie