Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na toto majitelia zariadení Apple čakali: Spoločnosť predstavila skvelé novinky

Spoločnosť Apple uskutočnila len pred pár dňami svoju vývojársku konferenciu pod názvom WWDC, kde prezentovala svoje najnovšie softvérové novinky. Medzi nimi sme sa dočkali aj umelej inteligencie. Novinky zhrnul portál Živé. Apple však neukázal len Apple Intelligence, ako svoju AI nazýva, ale aj nové verzie operačných systémov iOS, macOS, visionOS, watchOS, tvOS a iPadOS, pričom noviniek […]
Menej ako 1 min. min.

Spoločnosť Apple uskutočnila len pred pár dňami svoju vývojársku konferenciu pod názvom WWDC, kde prezentovala svoje najnovšie softvérové novinky. Medzi nimi sme sa dočkali aj umelej inteligencie. Novinky zhrnul portál Živé.

Apple však neukázal len Apple Intelligence, ako svoju AI nazýva, ale aj nové verzie operačných systémov iOS, macOS, visionOS, watchOS, tvOS a iPadOS, pričom noviniek nie je rozhodne málo.

Apple Intelligence je vlastne niečo ako súhrnný názov pre všetky AI funkcie, ktoré budú dostupné pre iPhony, iPady a Macy, teda je bezplatnou súčasťou iOS 18, iPadOS 18 a macOS Sequoia.

Apple Intelligence toho vie skutočne veľa. Zdroj: apple.com

Spoločnosť potvrdila kompatibilitu s iPhonmi, ktoré majú najnovší procesor Apple A17 Pro, kam patrí iPhone 15 Pro a 15 Pro Max. V prípade iPadov a Macov sa vyžaduje minimálne procesor Apple M1.

Apple si túto generatívnu AI vytvoril sám, aj keď predstavil aj spoluprácu s OpenAI, ktorá prevádzkuje ChatGPT 4o. Táto generatívna AI však príde do Apple zariadení len ako doplnok.

Medzi hlavné funkcie Apple Intelligence patria personalizovaná prioritizácia notifikácií, generatívne jazykové nástroje na prepis a opravu textu, generovanie obrázkov, vyhľadávanie objektov na fotkách alebo pokročilé interakcie s údajmi z e-mailov, kalendára a máp.

Výrobca myslí aj na bezpečnosť, preto predstavil Private Cloud Compute. Ten funguje na takom princípe, že aj výkonnejšie generatívne AI modely môžu spracovávať dáta bez narušenia súkromia. Dáta tak nie sú prístupné ďalším stranám, a to ani spoločnosti Apple.

98%

Už sa viac neboj o svoje peniaze.

Investuj a premeň svoje obavy na príležitosť.

Sponzorovaný obsah

Obchodovanie je riskantné a môžete pri ňom stratiť časť alebo celý investovaný kapitál. Poskytnuté informácie slúžia len na informačné a vzdelávacie účely a nepredstavujú akýkoľvek typ finančného poradenstva a/alebo investičného odporúčania.

Apple konečne vylepšil Siri

The post Na toto majitelia zariadení Apple čakali: Spoločnosť predstavila skvelé novinky appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie