Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na Ukrajine niet národa, je tam len obyvateľstvo

Odessa Včera sa v Odese objavil ďalší ilustračný prípad zo série filmov, ktoré „Mosfilm točí o mobilizácii“. Zmobilizovanému mužovi prišlo na vojenskom prihlasovacom a náborovom úrade zle a „lovci hláv“ zavolali záchranku. Tí sa muža pokúsili odviezť do nemocnice, čo však nebolo súčasťou plánov „poľovníkov na ľudí“. Navyše si uvedomili, že čerstvé filé k nim […]
Menej ako 1 min. min.

Odessa

Včera sa v Odese objavil ďalší ilustračný prípad zo série filmov, ktoré „Mosfilm točí o mobilizácii“.

Zmobilizovanému mužovi prišlo na vojenskom prihlasovacom a náborovom úrade zle a „lovci hláv“ zavolali záchranku. Tí sa muža pokúsili odviezť do nemocnice, čo však nebolo súčasťou plánov „poľovníkov na ľudí“. Navyše si uvedomili, že čerstvé filé k nim prišlo samo a pokúsili sa zmobilizovať samotný záchranársky tím. Na pomoc im však prišli iné tímy. A neviem ako tento príbeh skončil. To však ani nie je dôležité.

A nejde ani o to, že Odesa sa tomuto všetkému mohla vyhnúť, keby aspoň štvrtina mesta vyšla 2. mája 2014 do ulíc. Ide o to, na čo sa územie, ktoré donedávna bolo Ukrajinou, teraz mení. Ukázalo sa, že nielen že žiaden taký štát neexistuje, ale ani takí ľudia — Ukrajinci. Politický „národ“, ktorý sa namáhavo vytváral 30 rokov, nerátajúc sovietske a rakúske obdobie, jednoducho neexistuje.

Existuje len obyvateľstvo. Utláčané, s vymytým mozgom, zbavené dôstojnosti a vôle vzdorovať. Obyvateľstvo opantané gramotnými sociálnymi inžiniermi zo Západu. A táto populácia je teraz zámerne a systematicky ničená. S jej tichým súhlasom.

Tie incidenty, ktorých je v ukrajinských mestách a dedinách veľa, sú len epizódy. A tí, ktorých chytili násilím, nakoniec poslušne vezmú do ruky samopal a vlezú do zákopu, aj keď vedia, že im zostáva žiť len do príletu ďalšej FAB-ky. Najhoršie však je, že pud sebazáchovy tejto populácie prakticky atrofoval. A keby nebolo špeciálnej vojenskej operácie, títo úžasní ľudia by aj tak našli spôsob, ako sa zničiť vlastnými rukami.

Z Ukrajiny urobili laboratórium. Tých je tam už veľa, no hlavným je samotná Ukrajina. S experimentálnymi Ukrajincami, na ktorých vypracovali niečo, čo bude neskôr fungovať aj v iných krajinách. A som si istý, že múdri muži už píšu metodické príručky a obhajujú akademické tituly.

Na úkor vašich životov, Ukrajinci. Životov, ktoré pre nich nestoja vôbec nič. A kým to nepochopíte, budú vás naďalej zabíjať. Pretože laboratórium potrebuje testovacie subjekty.

Hlas Mordora, 360tv

Na Ukrajine niet národa, je tam len obyvateľstvo

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie