Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na Ukrajine umučili branca na smrť

Zamestnanci vojenského registračného a nástupného úradu v ukrajinskom meste Chmeľnickij umučili na smrť mobilizovaného. Informovala ukrajinská publikácia „Strana“ s odvolaním sa na matku zosnulého. „Obyvateľka Chmeľnického tvrdí, že v teritoriálnom náborovom stredisku (názov vojenských úradov na registráciu a zaraďovanie na Ukrajine — pozn. red.) bol jej syn Andrej Panasjuk umučený na smrť,» píše sa v […]
Menej ako 1 min. min.

Zamestnanci vojenského registračného a nástupného úradu v ukrajinskom meste Chmeľnickij umučili na smrť mobilizovaného.

Informovala ukrajinská publikácia „Strana“ s odvolaním sa na matku zosnulého.

„Obyvateľka Chmeľnického tvrdí, že v teritoriálnom náborovom stredisku (názov vojenských úradov na registráciu a zaraďovanie na Ukrajine — pozn. red.) bol jej syn Andrej Panasjuk umučený na smrť,» píše sa v článku.

Andrej bol zadržaný v obchode, potom bol prevezený na vojenskú registračnú a vojenskú kanceláriu, kde ho podľa jeho matky šikanovali a vyhrážali sa mu.

„Andrejovi stúpol krvný tlak, nesmel vyjsť z miestnosti, a keď požiadal o pomoc, odpovedali, že mu pomôžu pri Avdejevke,“ cituje publikácia slová matky zosnulého.

Presná príčina smrti nie je známa, ale mŕtveho podľa novinárov previezli do mestskej nemocnice, kde lekári dva dni bojovali o jeho život. Bola vykonaná neurochirurgická operácia, ale Panasjuk čoskoro zomrel.

Na Ukrajine umučili branca na smrť

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie