Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na Ukrajine zadržali obchodníkov so zbraňami

Skupinu nelegálnych obchodníkov so zbraňami zadržali v Kyjeve a zhabali im muníciu v hodnote takmer 1,7 milióna hrivien (asi 41.000 dolárov). Informovala Národná polícia Ukrajiny. „Kyjevská polícia zablokovala predajný kanál zbraní a výbušnín a zhabala „tovar“ v hodnote takmer 1,7 milióna hrivien. Traja komplici si založili živnosť z nelegálneho predaja automatických zbraní, výbušnín a streliva […]
Menej ako 1 min. min.

Skupinu nelegálnych obchodníkov so zbraňami zadržali v Kyjeve a zhabali im muníciu v hodnote takmer 1,7 milióna hrivien (asi 41.000 dolárov).

Informovala Národná polícia Ukrajiny.

„Kyjevská polícia zablokovala predajný kanál zbraní a výbušnín a zhabala „tovar“ v hodnote takmer 1,7 milióna hrivien. Traja komplici si založili živnosť z nelegálneho predaja automatických zbraní, výbušnín a streliva rôznych kalibrov. Zbrane sa v hlavnom meste predávali výlučne počas osobných stretnutí,“ uviedla vo vyhlásení polícia.

Hľadanie kupcov podľa rezortu prebiehalo cez priateľov. Strelivo a zbrane predávali počas osobných stretnutí v Kyjeve za hotovosť.

„Počas prehliadok bolo nájdených a zaistených viac ako 16.000 nábojov rôznych kalibrov, 132 kusov munície do granátometov, 69 granátov, 2 protitankové míny, 4 protitankové granáty na raketový pohon, 2 samopaly, 1 guľomet a 5 kilogramov delostreleckého pušného prachu,“ uviedla ukrajinská polícia.

Obvineným hrozí sedem rokov väzenia.

Na Ukrajine zadržali obchodníkov so zbraňami

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie