Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Na ženy s týmto menom dohliada špeciálny anjel. Tieto ženy sú jedinečné

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Zoom Team). Anjelské mená sú nielen krásne, ale podľa mnohých názorov poskytujú ochranu tým, ktorí ich nosia. Anjeli vraj posielajú svojim menovcom mnoho darov. Medzi ženskými menami v kategórii anjelských mien kraľuje okrem mena Angela aj Gabriela. Čo toto meno znamená a aký anjel bdie nad týmito ženami? Gabriela […]
Menej ako 1 min. min.

24.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Zoom Team).

Anjelské mená sú nielen krásne, ale podľa mnohých názorov poskytujú ochranu tým, ktorí ich nosia. Anjeli vraj posielajú svojim menovcom mnoho darov. Medzi ženskými menami v kategórii anjelských mien kraľuje okrem mena Angela aj Gabriela. Čo toto meno znamená a aký anjel bdie nad týmito ženami?

Gabriela má unikátnu, anjelskú ochranu. 
Foto: shutterstock/Zoom Team

Mená majú moc. Anjeli na to dohliadajú

Je známe, že k starovekým vieram patrila aj viera v mená. Nedávali sa deťom náhodne. Po stáročia každé meno nieslo energetický náboj, prepožičiavalo človeku, ktorý ho dostal, určité charakterové vlastnosti a silu.

Môžeme tiež rozlíšiť kategóriu mien, ktoré sú neoddeliteľne spojené s anjelmi. Angela, Angelika alebo Gabriela sú len niektoré príklady ženských mien, ktoré by mali byť medzi veriacimi v anjelov mimoriadne dôležité.

Angela sa spája  so všetkými anjelmi, ale Gabriela je už mimoriadne špecifické meno, pretože sa vzťahuje na konkrétneho anjela, alebo skôr archanjela. Čo meno Gabriela znamená a ktorí ľudia ho nosia?

Gabriela prechádza životom s úsmevom.
Foto: shutterstock/Sofia Zhuravetc

Ochrana archanjela Gabriela

Jedným z najznámejších anjelov v Biblii je anjel Gabriel. Toto meno spadá do Starého zákona a opisuje anjela, ktorý oznámil Zachariášovi narodenie syna a Márii predpovedal narodenie Ježiša.

Spolu s Michalom a Rafaelom sa Gabriel zaraďuje medzi archanjelov – teda najvyšších Božích poslov. Toto meno v hebrejčine znamená „Boh je silný“ alebo „Božia sila“.

Archanjel Gabriel je anjelom zvestovania, vzkriesenia, milosti, trestu, smrti a zjavenia. V systéme poznatkov o anjeloch zohráva mimoriadne dôležitú úlohu. Niet preto divu, že rodičia veriaci v jeho ochranu si želali dať svojim deťom meno Gabriel alebo Gabriella, aby im udelili anjelskú ochranu.

Gabriela. Aktivistka s veľkým srdcom

Gabriela má nielen anjelskú ochranu a vďaka tomu prechádza životom s úsmevom, ale často sa sama stáva svetlom nádeje pre ostatných. Gabriela je plná energie a na naplnenie sa musí neustále hýbať a konať.

Svojím prístupom motivuje ostatných k práci. Preto často stojí v pozícii vodcu alebo šéfa a kto na ňu v práci narazí, má obrovské šťastie. V práci určite každého motivuje a vezme ho pod svoje starostlivé krídla.

Gabriela sa drží jasne deklarovaných zásad a vždy ich dodržiava, vďaka čomu ju ľudia vnímajú ako dôveryhodnú. Je to aj Gabrielina silná vôľa, vďaka ktorej vzbudzuje obdiv ostatných.

Toto meno sa dáva ľuďom s jemnými charakterovými vlastnosťami, hoci niekedy môžu byť vo svojom konaní príliš tvrdohlaví.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vaše plány na dovolenku sa môžu zmeniť. Letný horoskop s prekvapením

Narodili ste sa v tento deň? Ste predurčení na úspech. Najšťastnejší dátum v kalendári

The post Na ženy s týmto menom dohliada špeciálny anjel. Tieto ženy sú jedinečné appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie