Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Naď s Blahom na súde: Exminister obrany sa takmer rozplakal

www.slovanskenoviny.sk/rss NAĎ ĽUĎOM NADÁVA DO OPÍC, ALE NEVIE UNIESŤ KRITIKU, ŽE JE VLASTIZRADCA! Dnes sa exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) na súde podľa slov Ľuboša Blahu takmer rozplakal. Horekoval, že za všetko zlo, čo sa mu v živote stalo, môžem Blaha. Kamaráti sa s ním nebavia, nadávajú mu rodičia spolužiakov jeho detí, život sa mu […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

NAĎ ĽUĎOM NADÁVA DO OPÍC, ALE NEVIE UNIESŤ KRITIKU, ŽE JE VLASTIZRADCA! Dnes sa exminister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) na súde podľa slov Ľuboša Blahu takmer rozplakal. Horekoval, že za všetko zlo, čo sa mu v živote stalo, môžem Blaha.

Kamaráti sa s ním nebavia, nadávajú mu rodičia spolužiakov jeho detí, život sa mu rúca – a za to vraj môže Blaha. 

„Od rána som sedel na súde v Dúbravke. Bývalý minister obrany Naď ma zažaloval za to, že ho politicky kritizujem. Na súde som mu povedal svoje. Od srdca.“ Informuje o tom podpredseda parlamentu a budúci europoslanec Ľuboš Blaha (Smer-SSD).

Takto to zhrnuli médiá:

„Blaha pred súdom povedal, že si stojí za tvrdením, že je Naď vlastizradcom. Novozvolený europoslanec vyhlásil, že aj ak súdny spor prehrá, bude tak Naďa naďalej označovať. V takom prípade však Smer zažaluje lídra Demokratov za výroky o vrahoch či mafiánoch, avizoval Blaha.“ Smeje sa na titulkoch v mainstreame politik.

Smerák priblížil, že mal asi polhodinový prejav, kde Naďovi všetko vytmavil. Slušne a odborne. Rozsudok bude vynesený až v septembri, a tak dnešný súdny proces nechce bližšie komentovať, nech nevstupuje do živého prípadu.

„Môžem len potvrdiť, že podpísanie Obrannej dohody s USA považujem za vlastizradu a moja politická kritika Naďa je absolútne legitímna,“ myslí si Blaha a zároveň sa poďakoval právnemu zástupcovi Davidovi Lindtnerovi za skvelú obhajobu. 

Naďovo strašné farizejstvo

Naď si na pomoc zavolal ako právneho zástupcu bývalého poradcu Zuzany Čaputovej Kubinu, čo podľa budúceho europoslanca len dosvedčuje, kto tu najviac bojuje proti slobode slova. Takzvaní progresívci, takzvaní liberáli.

„Verím v spravodlivý rozsudok súdu. Jaroslav Naď bude čoskoro čeliť vážnym trestným oznámeniam kvôli tomu, ako protiústavne rozdával slovenské zbrane cudziemu štátu. Ale je absurdné, že človek, ktorý tu roky šíri nenávisť, je taký extrémne citlivý na seba. Strašné farizejstvo. Dnes sa na súde takmer rozplakal. Horekoval, že za všetko zlo, čo sa mu v živote stalo, môžem ja. Kamaráti sa s ním nebavia, nadávajú mu rodičia spolužiakov jeho detí, život sa mu rúca – a za to vraj môže Blaha,“ krúti hlavou koaličný politik.

„Odkázal som mu, že má zo mňa zjavný komplex a takéto veci by nemali riešiť súdy, ale iní odborníci. Mne nikto nikdy nezabráni hovoriť pravdu. A politici, ktorí nám nadávajú do opíc, mafiánov či vrahov, si rozhodne nezaslúžia miernejší slovník. Vždy budem bojovať za slobodu slova. A vždy budem bojovať proti okupácii Slovenska cudzími vojskami,“ dušuje sa Blaha.

Sľubuje, že v septembri po vynesení rozsudku povie viac.

Teraz len krátky osobný postreh:

„Naď dnes pôsobil dosť skormútene. Nejako si ho tá karma začína dobiehať – a to je len začiatok. Dnes som si to fakt užil. Môcť povedať Naďovi do očí, čo si o ňom politicky myslím, to je na nezaplatenie. Naď s Kubinom si tam na súd zavolali všetky svoje mediálne úderky – a tí si museli vypočuť nenávideného Ľuboša Blahu. Možno sa konečne niečo naučili,“ dúfa v zázrak Blaha.

Edit: Po porade s právnikom uverejňujem aj túto informáciu:

„Čo je fantastické, pán sudca sa v rámci predbežného právneho posúdenia veci v plnom rozsahu stotožnil s našou právnou argumentáciou, že opozičný politik má právo vecne a to aj tvrdo kritizovať člena vlády vo veci týkajúcej  sa verejného záujmu. A tou kontroverzná dohoda o vojenskej  spolupráci s USA (DCA) nepochybne je. Držte palce, priatelia,“ uzavrel politik.

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Naď s Blahom na súde: Exminister obrany sa takmer rozplakal je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie