Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nadácia Solana predstavuje „Akcie“ a „Blinks“

Nadácia Solana, nezisková organizácia zameraná na decentralizáciu, adopciu a bezpečnosť siete Solana, nedávno predstavila dve nové funkcie – „Akcie“ a „Blinks“ – ktoré majú potenciál zásadne zmeniť spôsob, akým ľudia interagujú s kryptomenami na internete. „Akcie“ umožňujú používateľom vykonávať transakcie na blockchaine SOL z rôznych platforiem, vrátane webových stránok, sociálnych médií a fyzických QR kódov. […]
2 min.

Nadácia Solana, nezisková organizácia zameraná na decentralizáciu, adopciu a bezpečnosť siete Solana, nedávno predstavila dve nové funkcie – „Akcie“ a „Blinks“ – ktoré majú potenciál zásadne zmeniť spôsob, akým ľudia interagujú s kryptomenami na internete.

„Akcie“ umožňujú používateľom vykonávať transakcie na blockchaine SOL z rôznych platforiem, vrátane webových stránok, sociálnych médií a fyzických QR kódov. Tento nástroj uľahčuje vývojárom integráciu všetkého, čo je možné robiť v ekosystéme Solana, priamo do ich aplikácií. „Blinks“, na druhej strane, transformujú akúkoľvek „Akciu“ na zdieľateľný odkaz, čo umožňuje akýmkoľvek webovým stránkam, ktoré môžu zobrazovať URL, stať sa štartovacím bodom pre transakciu Solana.

Jon Wong, vedúci ekosystémového inžinierstva v Nadácii Solana, zdôraznil, že „Akcie“ a „Blinks“ umožnia používateľom posielať finančné prostriedky priamo z peňaženky, ako je Phantom, a podporia rôzne aktivity, ako sú akvizície NFT na platforme Tensore, hlasovanie o návrhoch Realms, prihlásenie sa na odber bulletinov a obsahu protokolu Acess Protocol a výmeny kryptomien na burze Jupiter.

Tieto nástroje sú k dispozícii okamžite pre podniky, ktoré ich chcú integrovať do svojich súčasných ponúk, a sú podporené detailnou dokumentáciou a podporou, ktorá pomáha vývojárom začať. Solana je blockchain postavený pre masové prijatie a je využívaný pre širokú škálu prípadov použitia, vrátane financií, NFT, platieb a hier. Funguje ako jediný globálny stavový stroj a je otvorený, interoperabilný a decentralizovaný.

S týmito novými funkciami sa Solana snaží osloviť „prvú miliardu“ používateľov tam, kde už sú – v ich obľúbených aplikáciách a webových stránkach. Tento prístup by mohol výrazne zvýšiť adopciu kryptomien medzi bežnými používateľmi, ktorí možno ešte nie sú oboznámení s technológiou blockchain alebo kryptomenami.

Výzvy a možnosti, ktoré prinášajú „Akcie“ a „Blinks“, sú značné. Zatiaľ čo tieto nástroje môžu zjednodušiť a zdemokratizovať prístup k kryptomenám, tiež prinášajú otázky týkajúce sa bezpečnosti a ochrany súkromia. Je dôležité, aby sa pri ich implementácii zohľadňovali potenciálne riziká a aby sa používatelia vzdelávali o najlepších postupoch pri používaní týchto nástrojov.

Napriek týmto výzvam je jasné, že iniciatívy ako „Akcie“ a „Blinks“ od Nadácie Solana môžu hrať kľúčovú úlohu v budúcnosti kryptomien a blockchainu, poskytujúc jednoduchšie a intuitívnejšie spôsoby interakcie s týmito technológiami a podporujúc ich širšie prijatie.

Zdroj: cryptonews

Príspevok Nadácia Solana predstavuje „Akcie“ a „Blinks“ je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie