Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Náhlá smrt brazilské kulturistky krátce před soutěží. Osudnou se jí stala zrádná nemoc

Podle vyjádření partnera Goldaniové Gustavo Cesara kulturistka zemřela na septický šok, upřesnil web CNN Brasil. Sportovkyně se krátce před smrtí potýkala s bakteriálním zápalem plic. ČTĚTE DÁLE: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala Cesar se k úmrtí Goldaniové vyjádřil i v emotivním příspěvku na síti Instagram. „Budu tě nosit stále v […]
Menej ako 1 min. min.

Podle vyjádření partnera Goldaniové Gustavo Cesara kulturistka zemřela na septický šok, upřesnil web CNN Brasil. Sportovkyně se krátce před smrtí potýkala s bakteriálním zápalem plic.

ČTĚTE DÁLE: Perkausová se vrací na obrazovky. Jsem nervózní, ale adrenalin potřebuji, přiznala

Cesar se k úmrtí Goldaniové vyjádřil i v emotivním příspěvku na síti Instagram. „Budu tě nosit stále v srdci, dokud budu na tomto světě. Brzy se na věčnosti setkáme,“ uvedl Cesar, jenž se rovněž věnuje kulturistice.

Brazilská kulturistka a influencerka měla už za necelý měsíc závodit na prestižní soutěži NPC Musclecontest Brazil. „Cintia byla andělem v lidské podobě. Bůh potřeboval v nebi posily,“ uvedli v dojemném vyjádření na Instagramu organizátoři Musclecontest.

Goldaniová byla v Brazílii nejen populární kulturistkou, ale také uznávanou odbornicí na kondiční přípravu sportovců a zdravý životní styl, připomněla CNN Brasil. Na svém instagramovém účtu měla přes 24 tisíc sledujících.

Komplikace spojené se zápalem plic si v jihoamerické zemi vyžádaly v posledních měsících život vícero známých osobností. V listopadu zemřela oblíbená televizní moderátorka Elaine da Silvaová, která byla ve chvíli úmrtí ve 23. týdnu těhotenství. Letos v dubnu pak zápalu plic v Sao Paulu podlehl kulturista a fitness guru Jonas Filho. Úspěšnému sportovci bylo teprve 29 let.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Chorvatsko už tolik netáhne, drahota žene Čechy jinam. Kde našli nový dovolenkový ráj?

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie