Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepší kondicionér na mihalnice stojí pár eúr a nájdete ho v lekárni. Naneste ho na riasy každý deň. Budú dlhé a husté

27.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alexander Ruiz Acevedo). Kto by nesníval o koketnom pohľade a dlhých, hustých riasach? Ale nie každý je nimi obdarený. V takýchto situáciách siahame po rôznych prípravkoch. Najlepší kondicionér na mihalnice je ten z ľahko dostupných produktov. Kto by nesníval o koketnom pohľade a dlhých, hustých riasach?Foto: shutterstock/Alexander Ruiz Acevedo […]
Menej ako 1 min. min.

27.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Alexander Ruiz Acevedo).

Kto by nesníval o koketnom pohľade a dlhých, hustých riasach? Ale nie každý je nimi obdarený. V takýchto situáciách siahame po rôznych prípravkoch. Najlepší kondicionér na mihalnice je ten z ľahko dostupných produktov.

Kto by nesníval o koketnom pohľade a dlhých, hustých riasach?
Foto: shutterstock/Alexander Ruiz Acevedo

Dlhé a husté riasy sú snom mnohých žien. Niektoré, aby dosiahli želaný efekt, navštevujú kozmetičku, iné siahajú po rôznych kozmetických prípravkoch. Ukazuje sa, že najlepším kondicionérom na mihalnice je len jedna zložka, ktorú navyše mnohé z nás už majú doma.

Najlepší kondicionér na mihalnice? Nájdete ho v lekárni

Domáce prostriedky sú nielen lacné, ale aj mimoriadne účinné. Platí to pre starostlivosť o vlasy a pleť, ako aj pre starostlivosť o mihalnice a obočie. Nepotrebujete drahé, zložité a ťažko dostupné ingrediencie. Najlepší kondicionér na mihalnice, ktorý môžete použiť doma, je ricínový olej. Nájdete ho vo väčšine lekární a v závislosti od veľkosti balenia stojí pár eúr.

Najlepší kondicionér na mihalnice, ktorý môžete použiť doma, je ricínový olej.
Foto: shutterstock/Parilov

Má senzačný účinok nielen na pokožku, ale aj na vlasy. Obsahuje okrem iného kyselinu ricinolejová, kyselinu olejovú a flavanoidy a môžete ho použiť v boji proti kožným zmenám vrátane strií, ako aj na nechty, vlasy, obočie a mihalnice. Posilňuje ich, robí ich silnejšími, stimuluje rast korienkov a znižuje vypadávanie vlasov a to aj v prípade mihalníc.

Ako používať ricínový olej na mihalnice? Je dobré zmiešať ho s kapsulami vitamínu A+E, ktoré dostanete v každej lekárni, ale môžete použiť aj olej bez akýchkoľvek prísad. Stačí, ak si po večernej starostlivosti votriete kvapku oleja do mihalníc. Môžete použiť starú kefku od maskary, ale je dobré z nej predtým očistiť všetky zvyšky prípravku. Tento postup opakujte denne.

Domáce prostriedky pre dlhé a husté riasy. Nielen ricínový olej

Ricínový olej môžete zmiešať okrem iného s gélom z aloe vera.
Foto: shutterstock/Pixel-Shot

Ricínový olej však nie je jediným prostriedkom na mihalnice. Môžete ho zmiešať okrem iného s gélom z aloe vera, ale pred použitím takejto zmesi si urobte alergický test. Aloe vera totiž môže spôsobiť nežiaduce reakcie. Čo sa dá ešte použiť na dlhé a husté riasy?

Kokosový olej – môžete ho používať rovnako ako ricínový olej, alebo oba zmiešať

Vazelína a arganový olej – zmiešajte trochu z oboch produktov a večer naneste na riasy

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Už 10 kvapiek spôsobí, že vaše vlasy porastú ako bláznivé. Spoľahlivý olej, ktorý môžete kúpiť za menej ako 5 eur

Máte v zime suché ruky? Vďaka týmto trikom budú hydratované a regenerované

The post Najlepší kondicionér na mihalnice stojí pár eúr a nájdete ho v lekárni. Naneste ho na riasy každý deň. Budú dlhé a husté appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie