Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepšie afrodiziaká. Zistite, čo pridať do svojho jedálneho lístka

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LightField Studios). Večer je pre milencov vhodným obdobím na milovanie. Letné večery strávené spolu pod hviezdnou oblohou a teplé noci to podporujú. Príjemnú atmosféru však môže zabiť rutina, stres a nadbytok každodenných povinností. Preto si namiesto príjemných chvíľ s partnerom radšej dáme sprchu a ideme spať. Existujú však potraviny, […]
Menej ako 1 min. min.

10.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/LightField Studios).

Večer je pre milencov vhodným obdobím na milovanie. Letné večery strávené spolu pod hviezdnou oblohou a teplé noci to podporujú. Príjemnú atmosféru však môže zabiť rutina, stres a nadbytok každodenných povinností. Preto si namiesto príjemných chvíľ s partnerom radšej dáme sprchu a ideme spať. Existujú však potraviny, ktoré dokážu atmosféru naštartovať a podporiť intimitu. Všetko, čo potrebujete, je zvyčajne po ruke!

Najlepšie afrodiziaká. Čo pridať do svojho jedálneho lístka?
Foto: shutterstock/LightField Studios

Jedzte cesnak!

Mnohí ľudia neodporúčajú jesť cesnak pred rande. Dôvodom sú zlúčeniny síry, ktoré sa metabolizujú v celom tele, čo spôsobuje špecifický zápach dychu a tela. Prírodné antibiotikum, ktorým je cesnak, obsahuje účinnú látku alicín, ktorá nielen znižuje množstvo baktérií v tele, ale aj zvyšuje prietok krvi, čo podporuje lepšie libido. Preto je dobré podávať napríklad predjedlá s cesnakom na večeru!

Dajte svojmu milencovi banány!

Banány sú obľúbeným ovocím bohatým na vlákninu, vitamíny skupiny B a draslík. Ich pravidelná konzumácia je nevyhnutná na udržanie normálneho krvného tlaku, podporuje činnosť srdca a pomáha aj v boji za štíhlu postavu. Muži, ktorí stratili nadšenie pre milovanie, by ich však mali jesť čo najčastejšie. Banány sú bohaté na enzým bromelaín, ktorý podporuje produkciu testosterónu v tele.

Úspešný spôsob Talianov

Talianska kuchyňa dala vzniknúť mnohým kulinárskym inšpiráciám, ktoré boli dobre prijaté po celom svete. Okrem chutných cestovín či vín pridávajú Taliani do svojich jedál aj veľké množstvo bazalky. Intenzívna aróma nielenže rozvoniava chuť jedál, ale podporuje aj blízkosť medzi milencami. Čerstvá bazalka má najviac zdravotných výhod, pretože je okrem iného bohatá na éterické oleje a zinok, ktoré rozpaľujú zmysly. Ak chcete mať úspešný večer, odporúča sa podávať ľahkú večeru, napríklad podávať špagety alebo pesto posypané štedrou porciou bazalky.

Ak vás váš erotický život v poslednom čase nenapĺňa, skúste zjesť hrsť mandlí denne.
Foto: shutterstock/Yulia Furman

Hrsť mandlí každý deň!

Ak vás váš erotický život v poslednom čase nenapĺňa, skúste zjesť približne hrsť mandlí denne. Obsahujú nenasýtené mastné kyseliny, ktoré majú priaznivý vplyv na produkciu testosterónu. S mandľami sa oplatí kamarátiť dlhšie, pretože podporujú pamäť a koncentráciu a pomáhajú tiež udržiavať krvný tlak v norme!

Avokádo

Avokádo je veľmi obľúbené ovocie najmä v Južnej a Strednej Amerike. Získalo si uznanie nielen vďaka svojej chuti, ale udivuje aj svojimi zdraviu prospešnými vlastnosťami. Predovšetkým preto, že obsahuje vitamín E, známy aj ako „vitamín mladosti“. Pomáha udržiavať pokožku zdravú, ale aj spomaľuje proces starnutia buniek. V avokáde nájdete aj nenasýtené mastné kyseliny, ktoré podporujú tvorbu testosterónu.

V avokáde nájdete aj nenasýtené mastné kyseliny, ktoré podporujú tvorbu testosterónu.
Foto: shutterstock/MK photograp55

Ananás

Medzi mnohými ľuďmi koluje názor, že ananás zlepšuje kvalitu mužského semena. Hoci sa mnohí ľudia snažia tento mýtus vyvrátiť, stále sa oplatí konzumovať toto šťavnaté ovocie, keď máte menej času na milovanie. Je bohatým zdrojom vitamínov A a C, ako aj železa a vápnika, ktoré majú senzačný vplyv na kondíciu organizmu tým, že zlepšujú jeho výkonnosť. Okrem toho obsahuje aj horčík, ktorý nielen podporuje nervový systém, ale pomáha aj naštartovať mužskú potenciu.

Tekvicové semienka

Tekvicové semienka môžu byť chutným občerstvením, ale aj vynikajúcim afrodiziakom. Podobne ako mandle sú bohaté na nenasýtené mastné kyseliny a sú tiež bohatým zdrojom zinku a horčíka. Pri pravidelnej konzumácii môžu pomôcť zvýšiť libido!

Aj červené víno môže podporiť milovanie.
Foto: shutterstock/O_Lypa

Červené víno

Mnohí milovníci si vychutnávajú večeru s pohárom suchého červeného vína. Obsahuje flavonoidy, ktoré majú priaznivý vplyv na činnosť srdca a tiež uľahčujú odstraňovanie toxínov z tela. Víno môže tiež podporiť milovanie. Aby bol jeho účinok merateľný, prípitky sa nesmú preháňať. Ak sa konzumuje v nadmernej miere, účinok môže byť opačný: staneme sa pomalými a ťažkopádnymi.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Raz týždenne, dvakrát denne? Koľko sexu potrebuje vzťah?

Koľko žien by išlo na prvom rande do postele?

The post Najlepšie afrodiziaká. Zistite, čo pridať do svojho jedálneho lístka appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie