Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepšie altcoiny na nákup: Očakáva sa, že v roku 2024 dôjde k prudkému nárastu Rollblock (RBLK), Avalanche (AVAX) a Polkadot (DOT)

PR článok Rollblock. Kryptografický priemysel má za sebou svoj podiel vzostupov a pádov, keďže obchodníci sa zúčastňujú na nikdy nekončiacej ceste za umiestnením návratnosti investícií. Keďže svet vstupuje do posledného mesiaca v prvej polovici roka 2024, obchodníci pokračujú v snahe o dosiahnutie zisku. Vzhľadom na to analytici vytipovali tri top altcoiny, ktoré vykazujú výrazný potenciál na […]
3 min.

PR článok Rollblock. Kryptografický priemysel má za sebou svoj podiel vzostupov a pádov, keďže obchodníci sa zúčastňujú na nikdy nekončiacej ceste za umiestnením návratnosti investícií. Keďže svet vstupuje do posledného mesiaca v prvej polovici roka 2024, obchodníci pokračujú v snahe o dosiahnutie zisku.

Vzhľadom na to analytici vytipovali tri top altcoiny, ktoré vykazujú výrazný potenciál na prudký nárast cien v najbližších týždňoch a mesiacoch. Tieto altcoiny sa možno vezú pod radarom, ale predstavujú jeden z najlepších altcoinov, ktoré by ste mali mať vo svojom portfóliu pred potenciálnym býčím nábehom. Medzi tieto altcoiny patria predpredajný Rollblock (RBLK), Avalanche (AVAX) a Polkadot (DOT). Viac informácií nájdete nižšie.

Revolučný Rollblock (RBLK) udáva tempo exponenciálneho rastu

Rollblock (RBLK) bude onboardovať jeden z najrevolučnejších projektov v oblasti online platforiem. So vznikom Rollblock získajú hráči vyšší zážitok z online hier vďaka blockchainovým funkciám, ktoré menia pravidlá hry a ktoré projekt integruje do svojej platformy. Jedna z týchto funkcií zahŕňa nasmerovanie špičkovej technológie blockchain na zvýšenie bezpečnosti a škálovateľnosti svojej platformy.

V rovnakom duchu sa Rollblock zasadzuje za bezpečné a súkromné transakcie na svojej platforme pomocou technológie blockchain. Členovia tiež získajú prístup bez námahy, vzhľadom na žiadne požiadavky na overenie KYC pri registrácii. Vďaka pridanej likvidite a priaznivým kurzom predstavuje Rollblock budúcnosť online hier teraz aj v budúcnosti.

S rastúcou popularitou Rollblocku sa v jeho predpredaji presadzuje aj natívny token RBLK. Token RBLK sa v prvých troch fázach predpredaja doteraz predal za viac ako 60 miliónov tokenov, čím získal približne 40 %. S ďalšími fázami predpredaja pred spustením mu analytici predpovedajú viac ako 500 % rast ceny pred spustením.

Vzhľadom na to predstavuje minca RBLK jeden z najlepších altcoinov, ktoré sa teraz oplatí kúpiť s cieľom dosiahnuť budúce zisky. Pozoruhodné je, že držitelia tokenu budú týždenne získavať podiel na príjmoch generovaných z platformy Rollblock. Celkovo je Rollblock stelesnením revolučného kroku v priemysle, ktorý v sebe ukrýva špičkový altcoin s nebotyčným potenciálom.

Dokáže Avalanche (AVAX) v júni prelomiť úroveň odporu 60 USD?

Od novembra 2023 si cena Avalanche udržiava konzistentný rastový trend, pričom sa pohybuje od obchodovania za priemernú cenu 15 USD v poslednom štvrťroku 2023 až po viac ako 40 USD v roku 2024. V jednom okamihu v marci sa podľa trhových údajov Avalanche prvýkrát od mája 2022 vyšplhala na 60 USD. Hoci sa odvtedy Avalanche vrátila pod 40 USD, náznaky býčieho impulzu sú stále početné.

Pozoruhodné je, že trhová kapitalizácia Avalanche je v súčasnosti v prvej pätnástke najhodnotnejších kryptomien s trhovou kapitalizáciou viac ako 14,2 miliardy USD v ocenení. Analytici sa domnievajú, že vďaka nedávnym partnerstvám a vývoju ekosystému sa Avalanche v najbližších týždňoch dostane do zoznamu top 10 altcoinov. Avalanche ako taký je vzhľadom na svoj konzistentný rast v posledných mesiacoch jedným z najlepších altcoinov na nákup.

Polkadot (DOT) posilňuje dynamiku, sleduje úroveň podpory 10 USD

Trajektória ceny Polkadot (DOT) sa v roku 2024 snažila udržať stabilný rastový trend. Napriek tomu sa cene spoločnosti Polkadot podarilo za posledný mesiac získať približne 6 %. Hoci objem obchodovania s Polkadotom klesá, analytici predpokladajú jeho skoré oživenie.

Začiatkom marca cena Polkadotu dosiahla hranicu 11 USD a niektorí odborníci na kryptografiu sú optimistickí, že v júni dôjde k opätovnému testovaniu. Medzitým je nálada na trhu s Polkadotom medvedia, pričom index strachu a chamtivosti vykazuje neutrálnu hodnotu. Aj napriek tomu väčšina predpovedí ceny Polkadotu tipuje, že cena v júni dosiahne 10 USD, keďže sa čoskoro začne obchodovať ETF Ether.

Web Rollblock

Webová stránka: https://presale.rollblock.io/

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o či si môžete dovoliť prísť!

The post Najlepšie altcoiny na nákup: Očakáva sa, že v roku 2024 dôjde k prudkému nárastu Rollblock (RBLK), Avalanche (AVAX) a Polkadot (DOT) appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie